Kakburken

Så här tjusiga kakor har jag alltså gjort till min brorsdotter. De flesta har jag redan visat, men jag tror inte att de handsydda dammsugarna i filt har synts till här förut. Och inte heller de vaniljfyllda kexen längst upp, till vänster om chokladkakorna. Det var tänkt att vi skulle åka till min bror imorgon, men lillmistern har varit dålig hela veckan och har nu även smittat mig, så vi stannar hemma. Jag vågar inte riskera att dra dit en massa sjukdomar. Mina föräldrar får helt enkelt överlämna presenterna en annan gång. Vilket påminner mig om att jag måste sy fast knapparna på den gröna klänningen! Det får jag göra ikväll helt enkelt.

Just ja, en så här fin burk hittade jag i en scrapbookbutik hemma i centrum, de är återförsäljare av Pandurogrejer. Och bland dessa grejer fanns den här burken, som är riktigt fin. Den såldes i tvåpack, så brorsdottern får den här lite större burken, och lillmistern har lagt beslag på den minde som han lagt sina pärlor i.

5 kommentarer:

Cupcakes & Hoyas sa...

Vad mycket fina kakor du har virkat! =) Det är jättekul att virka tårtbitarna, jag har snart bara 2 bitar kvar.
/Ylva

Josefin sa...

Hej!

Vad otroligt duktig du är! Vilka underbara kakor! Jag vill också göra :-)! Virkar du på frihand eller efter mönster?

Jag har tänkt virka lite "mat" till min dotter, men är nybörjare och vill gärna ha mönster att följa. Har du mönster att dela med dig av eller vet var jag kan hitta? Jag är speciellt ute efter mönster på en prinsesstårta.

Vänligen,
Josefin

Anonym sa...

Hej jag undrar vart du hittat mönstren till alla dina kakor och bakverk?

Om du har mönster du kan och vill dela med dig av får du gärna maila dem till mig.

minimu18@hotmail.com

Sandra - 2barnsmamma sa...

Jättefina bakverk!
Gör du på beställning?

Märta sa...

Va roligt med flera som "Bakar". Min blogg handlar i stort sätt endast om mina virkade kakor! Ta gärna en titt om du vill ha lite mer inspiration. Roligt att se andra som är engagerade.