Med mina bara händer

Slet jag in i det sista, fram till det att jag inte såg ett dugg på grund av ögoninflammation på båda ögonen. Och jag har gjort en del ändå, under min semester.

Två par pulsvärmare, olika långa men gosigt ullgarn. Debbie Bliss Rialto och Rialto Aran. Det är så mjukt att det nästan är snuskigt. Jag blir helt till mig av att klappa garnnystanet!

Ett vinterset till mig själv. Jag skrev tidigare om en neck warmer jag ville göra, men tjejen hade inget mönster än och jag bestämde mig för att göra ett eget mönster. Jag är väldigt nöjd med resultatet måste jag säga! Den är mjuk, varm och den är GRÖN. Jag älskar grönt för tillfället, vem bryr sig om rosa när det finns grönt liksom? Den är i samma goa gröna ull som pulsvärmaren, och calorimetryn är även den i grön ull. Calorimetry, det är grejen uppe till vänster. En sån här är det, en stickad mysig sak för den som inte vill ha mössa. Jag har gjort en förut och det var inte så svårt, och jag är inte nån vidare bra stickare vill jag tillägga.

Så en burk med virkade oreos. Jag har visat bild på ett par stycken förut, men jag ville visa att jag faktiskt gjort fler.

6 kommentarer:

beas barnslikheter sa...

Grönt ÄR skönt!

Jättefina saker. Jag blir virksugen igen. Jag ska ta med mig en hel bunt med virkmönster och virkgarn på vår bilsemester till Tyskland! Nu rackarns ska det bli virka av! :-D

Den här typen av projekt är ju perfekt för det!

Maz sa...

Jösses vilket fint set! Underbar grönfärg! Jag älskar grönt! Hade jag varit du hade jag börjat längta till vintern bara för att få använda det snygga setet!

Desirée sa...

Sååå mye fint du lager!!
Jeg har forelsket meg heeelt i pulsvantene dine (de grønne)...du vil vel ikke dele oppskriften med meg??

God søndag fra Desirée :)

Anna Linde sa...

Å va fint set i grönt, som även är min favvo-färg. Skulle man kunna få ta del av ditt mönster på pulsvärmarna samt kakorna(kexen)? = ) Vore väldigt tacksam f det! //Anna

LillaLollo sa...

MEN vilka vackra pulsvärmare! Jag har förgäves försökt sticka ett par i Debbie Bliss Silkegarn med hålmönster och jag som tycker att jag brukar sticka hårt får bara inte till det med rundstickor och silke, slappt och stort är inte så bra runt handleden... Men så såg jag ju dessa... Perfekta! Kanske kan jag virka bättre än jag stickar =) Var hittar/köper jag mönstret? Hoppas att du kan hjälpa... Tack! Hälsningar Linda

elina sa...

Hejsan ..
Kan du göra virade saker på beställning?
Mejla mig : rostadbanan@gmail.com