Hemlis nr 2, mina svar på frågorna

Vilken är din favoritfärg? Jag älskar grönt och rosa, men gillar alla färger utom aprikosa toner. Sonen älskar allt som har med blått att göra, andra färger kan vara lite svåra för honom.

Har du barn
? (ange då storlek) Jag har en son på 2,5 år. Han har storlek 92/98 i kläder och 26-27 i skor. Runt skallen vet jag faktiskt inte.

Vad gillar du mest? Virka, sticka eller sy? VIRKA! Vad annars :D

Vad föredrar du att få, saker man använder eller saker till dekoration? Jag är en sucker för helt onödiga prylar. Men vissa säger att saker är till för att användas.


Läser du mönster på andra språk än svenska? Vilka? Jag läser svenska och engelska mönster.
Önskar du dig något speciellt i bytespaketet? Nej, det kan jag inte påstå. Men stundvis känner jag att jag kanske skulle kunna behöva en maskot eller nåt annat att klämma på när jag är som mest orolig för att saker ska gå åt helvete.

2 kommentarer:

Maz sa...

Kul att ni fortsätter med hemlisarna! Jag SKA hoppa på nån gång (typ när det lugnat ner sig med infektioner, öroninflammationer och alla andra dagissjukor och jag kommit in lite i pluggandet)Nu ligger i alla fall två tovade hjärtan i posten till dig!

Anonym sa...

nån frågade efter ett virkat "porslin" set för barn - typ kaffeservis. tyckte jag lät jätteintressant. ska tydligen finnas mönster på engelska nånstans men lyckas inte googla på det. är det nåt du sett nånstans nån gång? /Jo