Jag vet att det står stilla på bloggen

Men jag mår inte bra för fem öre och virklusten är i princip obefintlig. Det har till och med varit en pina att virka hemlisen den här gången, och då är det illa. Nåja, hemlisen ska jag inte prata om idag, det kommer sen när alla fått sina grejer istället.

Däremot vill jag visa bild på kakburken som jag gjorde klart för ett tag sen, jag visade ju aldrig helheten och det är ju det bästa! Mitt enda kakburksbekymmer är att hitta nån schysst liten låda att skicka kakorna i, för jag känner inte för att skicka dem i en påse. Jag menar, har jag lagt så mycket tid så ska de minsann ligga lite tjusigt i en låda när de levereras! Ja, så får ni ursäkta kakmonstret. Finns det kakor så är ju kakmonstret där, det går inte att undvika. Men Martina, jag LOVAR att han inte ätit upp dina/Ellas kakor, han har en egen burk!

5 kommentarer:

Effie/Solfjäder sa...

Hoppas du snart mår bättre. Älskar ditt kakmonster, har inte hunnit göra ett eget ännu.

//Effie

Fröken Elsa sa...

Fina kakor och gulligt kakmonster! :)
Hoppas att du snart mår bättre och att virklusten kommer tillbaka igen.

Anonym sa...

Såg en gång i virktråden att det diskuterades just burkar. Speciellt till försäljning av kakor. Sen såg jag rätt billiga plåtburkar på IKEA, har du sett dem? Minns inte vad de kostade, men kolla där. Och krya på dig.

Cupcakes & Hoyas sa...

Vad mycket fina kakor du har virkat, passar även på att tacka för den gulliga kommentaren på min blogg. =)

Millas blogg sa...

Hittade just till din blogg då jag sökte på virkade kakor. Skulle så gärna vilja göra nåt liknade till dottern. Du har inget mönster/beskrivning på hur du har gjort damsugarna och donutsen?
Såg ovan beskrivning på cupcakes så det ska jag nog försöka mig på!

Tack för inspirationen!