Dopklänningens framstyckeDet har gått några veckor sen sist. Vi har haft fullt upp med att flytta till vår nya lägenhet, och du kan ju gissa hur kul det är att flytta när man är höggravid. Mina fötter har gjort konstant ont sen flytten påbörjades, och inte verkar de bli bättre heller. Men men, det blir fint här när vi väl får ordning på allt. Jag har inte haft så mycket tid och ork att virka, men framstycket till dopklänningen är klar. Den kommer bli SÅ snygg när den är klar! Ska "bara" virka ett lika stort bakstycke och sen ärmar. Det finns beskrivning på en hätta också, men jag hoppas på att bebisen har lika mycket hår som Algot när han föddes så att en hätta inte ska behövas.

Det projekt som får avbryta dopklänningen är fåret Shaun. Jag borde ha gjort klart den för länge sen men jag vet ju hur jag är. Nu MÅSTE jag däremot göra klart den, för Algot fyller år nästa vecka och Shaun är tänkt som en födelsedagspresent. Har bara benen kvar så det ska väl inte vara nåt större problem.

3 kommentarer:

Teskedsmamman sa...

Riktigt, riktigt, riktigt fin!!!!!!!

Kaja sa...

Jättefin!

Linda sa...

Vilken superfin dopklänning det kommer att bli!

Jag känner igen det där med att ha oavslutade virkprojekt. I kväll kommer jag äntligen kunna avsluta en nalle till ena sonen. Det är mysigt att virka till barnen men nu ska det bli kul att få virka något som jag själv har valt.