I'm watching youTidigare idag gjorde jag en fasansfull upptäckt. Eller, fasansfull är rätt överdrivet, men jag gjorde faktiskt en upptäckt, nämligen att en av sakerna jag vill ha med i min eventuella bok redan har virkats av en annan. Visserligen var just det inlägget skrivet ganska nyligen, och jag hade långt innan det bestämt mig för att göra just en sån sak. Ganska snart efter att jag gjort mitt mönster googlade jag lite, och jag kunde nästan inte hitta någon annan som gjort den. Kanske googlade jag på fel ord, kanske var jag duktig att komma på det "först". Inte för att det spelar någon roll alls, jag tycker ändå att min är absolut snyggast. Men bara så ni vet, så håller jag alla mina ögon på er så ni inte "snor" mina idéer.

Och för den som inte "känner" mig, så var det här inlägget inte allvarligt menat utan är enbart på skoj.

7 kommentarer:

Johanna sa...

Härligt med en egen bok men kan förstå att man blir stressad så att inga idéer "rymmer"! Har ju varit en del diskussioner om Mias amigurumibok på hennes blogg också. Jag köper och sponsrar för att jag tycker att det är bra att svenska böcker också kommer ut! Visst kan man få tag på hur mycket gratis som helst på internet men det är nåt visst att ha en bok som man kan bläddra i! Lycka till!!

Pixi sa...

Ja man får nog ha koll ,för det e väl sällan man e först med något tror jag ...men kämpa på o nog viktigt att hålla vissa saker hemligt ,för det finns som sagt alltid folk som vill vara före..hm...kram på dej =)

ewa sa...

Men om den redan har smitit ut kanske du kan visa just den gubben här! Jag är född med handikappet "sjukligt nyfiken" hehe. Din snigulur på bilden ser ut som en lillebror till E.T!

ewa

Anonym sa...

Hihihihi...Coola ögon!
Ser fram emot en bok från dig.

Idas kreativa sa...

Ju större amigurumi blir desto svårare blir det att virka saker som ingen annan redan har virkat, men strunta i det och kör din egna grej :)

Kom gärna in hos mig och tävla om torgvantar :)

Ha de bra
Glada hälsningar/Ida

Åsa sa...

så cool med de ögonen!! klart man får hålla ögonen öppna efter mösnter-tjuvar, men det är svårt att vara "först" med saker. jag kommer att köpa din bok iaf för jag läser mönsterbeskrivningar hellre än romaner... =)

Sunna sa...

Knepigt dilemma men jag ser fram emot boken i vilket fall, svårt att skapa ett mönster som inte redan finns