Ändringar i "Mina egna beskrivningar"

En del har säkert läst mitt inlägg om att jag set flera av mina mönster ute på vift, och där bloggaren utelämnar att det är mitt mönster och således får all cred för att "du är så himla duktig och kreativ". Detta stör mig och många andra (tack för allt stöd förresten!), och därför har jag gjort några smärre ändringar. Jag har tagit bort beskrivning samt bildhjälp till de virkade promenadskorna och sandalerna, dessa beskrivningar hade jag hoppats få med i en eventuell bok och eftersom några tyvärr inte kan sköta sig så behåller jag dessa för mig själv. I övrigt ligger alla mönster kvar, men som jag skrivit så ska man antingen länka direkt till min blogg om man blogg om något man virkat efter mina mönster eller så ska iaf mitt namn (Crochetra) nämnas som skapare av mönstret. Egentligen hade jag tänkt ta bort även pepparkakshuset, men så här i juletid fick det ligga kvar. Det är möjligt att mönstret ryker i början av nästa år, men kanske har jag lugnat ner mig. Egentligen är det ju världens komplimang att några använder just MINA mönster för att få beröm. Egentligen, så där långt inne du vet.

Till er som undrat om jag inte ska outa de bloggar jag sett, så svarar jag att jag inte klarar av den konflikten. Några har säkert läst mitt inlägg där jag som hastigast nämnde min förlossningsdepression, och sen det inlägget har det hänt mycket som gör att allt känns mycket tyngre. Jag klarar inte av att konfrontera någon i det här skicket, det är enklare att klaga rent generellt och påminna er om att länka till min blogg.

10 kommentarer:

mollabolla sa...

Tråkigt att du är tvungen att ta bort beskrivningen av virkade sandaler/skor. De var himla söta och jag har inte hunnit virka några åt min lilltjej ännu, men jag förstår att du gör det, speciellt om du har planer på en bok. Jag har förresten lagt till dig i min blogglista.

Anonym sa...

Trist när sånt där händer, men bra att du säger till och inte låter de sno dina mönster hur som helst. Förhoppningsvis så skärper folk till sig.

Pysselkiisen sa...

Tycker det är så starkt av dig att reagera trots att du har det tufft nu! Som jag har sagt tidigare så är du en av mina stora inspirationer så jag hoppas verkligen att du inte tappar lusten att skapa för att det finns några idioter där ute! Kämpa vidare!!

Barbamamatill4 sa...

Du är såå himla duktig och kreativ så de e inte klokt!
Jag tycker oxå att du är fantastiskt generös som delar med dig av dina mönster.
Skicka gärna mig ett mail när din bok är färdig för jag köper den direkt.
Jag har virkat en Oggle Piggle men minns inte var jag hittade mönstret. Tror inte det var ditt???
Jag skulle länka till det mönstret, självklart, men jag måste leta reda på bloggaren först som lagt ut det!
Följer dig och ditt varje dag och är såå inspirerad =)
Tack.
Hälsningar en sy-virk-stick-tokig mamma.

ÄNGLASTINA sa...

Det är tråkigt att folk inte länkar till din sida.Du ska veta att vi är många som tycker att du jätteduktig och kreativ. Hoppas att dom skyldiga tar åt sig.

Barbamamatill4 sa...

Jo nu hittade jag var jag hittade det mönstret till Iggle Piggle och har länkat till hennes blogg. Det var inte din... Puuuhhh.
Nu ska jag kolla in din fina sida och bli lite mer inspirerad. Har varit och köpt garn i massa olika färger idag. Började med vitt....

Anonym sa...

Men Åhhhhh. Blev bara så glad när jag såg att mitt namn fanns med bland dina handarbetsbloggsvänner. . .

☆ Virkaholic ☆ sa...

kan gärna outa de bloggarna *ihihihih* <-- häxlikt skratt

Jag känner mig konfliktvillig till mönstersnattare >:-]

IA Nyckelpiga sa...

Det är synd att det máste bli pá det viset.
Stá pá dej du är jätte-bäst pá att virka.
Väntar och hoppas pá din bok. vill se vad du har klurat ut!

fante sa...

Tråkigt med folk som vill ta åt sig andras ära :-( Jag hann virka ett par promenadskor tidigare i höst och har äntligen bloggat (och länkat) om dem :-)