Semestern är slut

Så, vår semester i Skåne är över. Garnbutiken fick inget besök den här gången, jag hade helt enkelt ingen lust. Inte har jag orkat virka heller, inte mer än några varv på halsduken jag påbörjade förra veckan. Man skulle kunna tro att jag inte gjort något alls, men så är inte fallet. På den veckan vi varit bortresta har jag hunnit med att bli "beroende" av både DJ Hero (typ Guitar Hero, men man får leka cool DJ istället) och Little Big Planet. Hur kan man inte älska ett spel där Adam Alsing står för det svenska talet? Och hur kan man inte älska figuren Sackboy som man under spelets gång kan ändra utseendet på? Förutom alldeles för många timmars spelande hann vi även med att döpa tjocke lille S.S, och bowla med Algot. Algot hade störtkul, att de hade hans storlek i bowlingskor var bara pricken över i-et. Jag har nog aldrig sett en unge skratta så mycket och ha så roligt som han hade när han fick rulla sitt klot helt själv. Underbara lilla skitunge :D

Nu är vi då hemma igen, och med oss har vi min pappa. Jag har lovat honom en nostalgitripp i stan, han ska få se sina gamla trakter och minnas sin barndom. Men det blir först på lördag. Nu ska vi istället se vad som väntade på mig när vi kom genom dörren. En miljard (känns det som) säkerhetsögon, köpta från virkaholics lilla spoonshop.


Sen måste jag meddela en otroligt viktig sak. Och det är att jag äntligen fått hem en alldeles ny liten älskling. För nästan 14 veckor sedan lämnade vi in min rosa lilla LG för reparation, och efter allt möjligt tjafs fick jag pengar tillbaka för att de inte klarade av att fixa datorn. Det som skulle ta max 3 veckor tog 13 veckor, men nu, nu har jag en helt ny underbar liten sak. Förra fredagen körde min lillebror mig till Malmö, där jag blev stolt ägare till den nya, snyggare modellen av MacBook. Jag köpte den enkla vita varianten, men den är förbannat snygg! Micke köpte en för några år sedan, och den här nyare modellen är så sjukt mycket snyggare att det knappt är sant. Det finns bara ett fel med den, och det är att den inte är rosa. Men helt ärligt kan jag tänka mig att stå ur utan rosa, för den är för jävla snygg!

2 kommentarer:

☆ Virkaholic ☆ sa...

Vad bra att du blev nöjd!!!!

Hulda sa...

Rosa är bäst! Fråga Virkaholic om vad hulda tycker om rosa....Tokig skulle hon nog sagt!