På "semester"

Som en del kanske märkt har det gått ett tag sen förra inlägget. Vi åkte till Skåne för att fira jul med mina föräldrar, men i år ville det sig annorlunda och julen har varit väldigt dyster. För att göra en tråkig historia kort, så har min mamma fått åka iväg och jag har fått stanna i Skåne för att hjälpa min pappa tills mamma är tillbaka. Till sällskap har jag min far, min äldsta son samt en lillebror och en tvillingbror. Plus två sinnessjuka katter, icke att förglömma.

Så, handarbetet ligger på is just nu. Innan vi åkte började jag på det här pannbandet, och jag hade tänkt ha det klart när vi skulle åkt hem igår. Men det ligger lika halvfärdigt i påsen som när vi satt på tåget hit. Tanken var även att jag skulle virka en docka till min tvillingbror, han tänkte ge en kollega ett självporträtt lagom till han byter jobb. Det har jag alltså inte heller hunnit. Förhoppningsvis hinner jag med lite virkning i veckan, men vem vet.

En rolig sak har jag faktiskt att berätta. Min man och jag hade bestämt att vi inte skulle köpa klappar till varandra i år, men han lyckades mygla ändå och överraskade mig med två virkböcker. Jag hade tänkt fota dem, men min far är något krävande så jag har inte hunnit än. Det är i alla fall väldigt fina böcker :-)

Jag hoppas att ni haft en godare jul, och att ni får ett gott nytt år!

1 kommentar:

MiniZillen sa...

Vilken fin julklapp du fick!! Jag fick jättefina pulsvärmare som min mormor gjort! Hoppas du får fortsatta bra dagar nu! *kram*