Ingen virkning idag

Idag har det inte funnits tid till virkning. Efter att vi lämnat storingen hos dagmamman så begav jag mig av på äventyr med minstingen. För att göra äventyret kort, så säger vi bara att jag kom hem med två saker:

1) en väggdekor som sitter på väggen bakom vår säng. Den är lite väl liten för att vara i mitten, men jag ska se om jag hittar en likadan till för då ändrar jag om och gör så att det blir ett träd vid varje sängplats liksom.


2) ett kit med handväskor i papper :-D Perfekt pyssel för mig och storingen, han har redan tjingat en blå väska.


Även om mitt äventyr slutade där, så är det inte slut än. Mitt äventyr må ha kommit till sin ände, men det var också här Mickes äventyr tog vid. Han hann knappt komma innanför dörren innan han gick igen, och när han kom hem hade han med sig massor av fina saker. Bland annat hade mina kläder från Meandi kommit, men dem har jag inte bild på. Jag provade dem lite snabbt, insåg att de var skitfina och att jag måste jobba på vikten och så åkte de in i garderoben i väntan på varmare tider. Det jag däremot orkat ta foto på, är tapetprover. Vi beställde hem sex olika prover för att bestämma vad vi skulle ha i köket. Det gäller en liten vägg bara, och ett tapetprov är roligt nog tillräckligt stort för att täcka ytan. Tycker du att det är något i vägen på bilden? Säg det till vildkatten Billig (ja, han heter så).

4 kommentarer:

Frida Loppan sa...

Vilken söt väggdekor! Kan se en viss likhet på den och bakgrunden på din blogg.

Denice sa...

Vilka fina träd! Jag bara älskar väggdekorer, men har bara i dotterns rum. Dina var så fina... Vad kul att fixa och göra fint hemma också, det känsn helt meningslöst här eftersom ettåringen bara förstör allting hela tiden. Nästa år kanske....

Sunna sa...

Vilka häftiga grejer du hittar

fröken blund slår dank sa...

Hittade hit idag då jag sökte på virkade converse...Vilken fantastisk blogg du har! den här vill jag lägga till i min blogglista direkt. hoppas det är okej.
tack för all inspiration!

Mvh eva