Bumperskydd med rosa och röda blommor


Rätt snart efter att jag bloggat om mitt bumperskydd fick jag ett mail från en tjej som ville köpa ett skydd av mig. Jag sa att det gick att ordna, men så här i efterhand har jag ångrat mig lite eftersom den är så enformig att göra. Men, med lite övriga projekt emellan så har jag fått klart den. Den är svart med rosa och röda blommor och knappar. Tyvärr fanns inte de röda knapparna i samma modell som de rosa, och jag gillar verkligen de rosa. Det fick bli en annan sorts knapp, men det blev minsann skitsnyggt med lite olika knappar. Jag undrar om det inte vore fett snyggt att ha blommor i flera olika färger och sen ha udda knappar till varje blomma.

Jag har fått några förfrågningar till om att få köpa ett bumperskydd, men alltså, förlåt, jag orkar inte göra fler för det är så långtråkigt. Däremot kommer jag att lägga upp beskrivningen i bloggen så småningom så kan ni virka egna och se hur trist det är att göra flera ;-)

3 kommentarer:

Minimenina sa...

Så bra at du vil dele oppskriften med oss, da skal jeg pröve å lage en også :) De er superfine! Gleder meg..

Hilsen Kristin

Frualbertsson sa...

hahaha du är ju för skön, jag känner verkligen med dig, jag har fått förfrågningar på dukar efter min duk med african flower, men usch att sitta och virka 100 000 blommor näääää jag vägrar ;-)
Jag virkar vad jag känner för
Ha det gott!

Susanne

Frualbertsson sa...

och om det blir något som jag inte vill ha själv så säljer jag det, men tar sällan någon beställning. Så tråkig är jag :-)