Födelsedagsfika!

Min stora son fyllde hela 4 år i torsdags, och dagen till ära bakade vi muffins. Det var han själv som bestämde att vi skulle göra en omgång chokladmuffins, och en omgång blåbärsmuffins. Inte kan man säga nej till en så söt påg, så det fick bli som han ville.Och idag när det fanns bättre med tid, då var det dags för tårtbak. Algot fick än en gång själv bestämma, och han ville ha en tårta med jordgubbar, grädde och vanilj. På toppen skulle det sitta en Hello Kitty, och så ville han ha blåa prickar på tårtan. Sagt och gjort. Och han blev toknöjd. Personligen är jag inte helt nöjd med Kittyn, Algot "hjälpte" ju mig med det sista och då hamnade alla ansiktsdetaljer fel. Så gick det inte att ändra utan att behöva göra om hela huvudet och palla liksom. I övrigt är jag nöjd med tårtan, det är bara morrhåren och ögonen som hamnat fel.

10 kommentarer:

Mammalito sa...

Killen börjar bli stor!!

Du har en utmärkelse hos mig... =)

WilleBus sa...

Supersnygg tårta! /Jennie

Maria sa...

Men jösses vilken tårta. Hur bär du dig åt? Är Kittyn av sugarpaste?

☆ Virkaholic ☆ sa...

Grattis till 4-åringen och tårtan blev kalasfin juh!!

elisabet sa...

Jag har virkat en börs efter ditt mönster. Länk och bild finns i min veckobok.

Inge sa...

Grattis till sonen. Vår fyllde 26 år. Tyvärr kunde jag inte delta i kalaset utan fick ligga hemma i influensa. :(
Härliga bakverk. Du är skicklig du.

LottaB sa...

Hej
Tack för en jättehärlig blogg. Såg i ett tidigare inlägg att din garnaffär funderar på stick-café på kvällstid. Jag har letat och längtat länge efter det. Undrar var du bor och var "din" butik ligger. Om det är i min närhet så skriver jag gärna upp mig så är det ett steg närmare till att de sätter igång.
PS Jag bor i Sköndal/Farsta

Sunna sa...

wow, jag är imponerad

Frualbertsson sa...

jättefin tårta, om jag skulle göra en så skulle det inte gå att se att det var en Kitty över huvudtaget, så var du nöjd med din snygga! :-)

Drutten sa...

åh, vilken fin Hello Kitty-tårta! Min dotter fyller också 4 år snart och hon önskar sig en Hello Kitty-tårta, hela kalaset ska vara på det temat... Jag ska inte visa din för henne, för så där fin kommer jag aldrig att lyckas med.