Om min framtida mönsterförsäljning

Jag vill kolla intresset att köpa min mönstersamling, som är på 17 mönster. Just nu ligger samlingen helt klar på vulkan.se men endast som tillgänglig för mig själv. Jag har beställt hem ett ex, men det verkar vara hutlöst lång väntetid. Det blev dessutom lite dyrare än jag tänkt mig, så jag kollar upp ett annat alternativ under tiden. Jag har alldeles precis lagt på luren, och kommer bli kontaktad med prisförslag på att trycka upp boken via en kopieservice. "Problemet" då är att jag måste ange hur stor upplaga jag vill ha, och då undrar jag helt enkelt hur många som vill köpa mönstersamlingen. Det är en samling på, i dagsläget, 54 sidor. Eventuellt vill jag lägga till mönstret på hammarhajen, men jag är inte säker ärn.

Hur som helst. 54 sidor, men då är det en sida förord, en sida innehållsförteckning samt ett par sidor med förklaringar och förkortningar. Till varje mönster finns så klart en bild, i färg. Omslaget har jag inte bestämt än, antingen blir det bara en enfärgat med titel på, eller ett omslag med bild på både fram- och baksida.

Jag bad honom räkna på 75 ex, men jag vet inte om det är för mycket eller för lite eftersom jag inte riktigt har koll på intresset. Sen undrar jag hur mycket som är lagom pris för mönstersamlingen?

Några har frågat varför jag inte lägger upp mönsterna på Etsy, och det är helt enkelt så att jag ine upplever att jag har tid eller lust att sälja mönster styckvis. Så tråkig är jag.

24 kommentarer:

ÄNGLASTINA sa...

Jag är helt klart intresserad av mönsterna och tror säkert att där är många fler än jag.

Kaldorei sa...

HELT klart intresserad. Dock tyvärr inte om den blir som pocket som du funderade på förut, eftersom jag gärna vill kunna ha boken/häftet eller vad det nu blir uppslagen bredvid mig.

Och JA! jag tycker du ska lägga till hammarhajen! Den e urhäftig!

Jessica sa...

Jag köper gärna boken och köper gärna 1 extra i present åt en tjej och jag tycker hajen ska vara med :-)

Anonym sa...

Väldigt intresserad av mönsterhäfte och håller med Kaldorei; helst inte som pocket. Lägg gärna till hajen, den är grym!

Anonym sa...

Jag är fortfarande intresserad
Kerstin

Anonym sa...

Ett litet tillägg, bra att du inte lägger upp på Etsy. Jag är inte bra på engelska så då blir det inget köp. Kerstin

Magi© sa...

Du er så flink! Alltid kjekt å se det du tryller fram! Award til deg på min blogg.

Hilsen
Marie

Maria sa...

Ja va trevligt med mönster från dej.
jag är intresserad.

Fru Saannis & Mamma till E sa...

Jag är också intresserad men inte som pocket. Hajen är urfräck så hade varit kul med det mönstret också.

zαnуα ♥ sa...

Jag är ABSOLUT intresserad! =) Håller med de andra dock, helst itne som pocket. Tycker att Ingvar absolut förtjänar en plats i boken, han är ju helt underbar =D

Anonym sa...

e oxå intresserad, och hajen MÅSTE med. blir en perfekt gåva till mina 3 systersöner. priset däremot är svårare att sia om, men 150:-? låter det oki?
/ joanna

Denice sa...

jag är intresserad. Beroende på priset två ex, om inte priset är för högt alltså. För ett ex skulle jag betala runt 150 kr.

Linda sa...

Jag är helt klart intresserad av ett ex, och runt 150:- tycker jag skulle vara ett ok pris.

Lägg gärna till hajen!!!

Elisabeth sa...

Jag villa ha!!!!!!!

Lotta sa...

Jag är intresserad av dina mönster. Du har ju visat så fina amigurumis på din hemsida att din bok borde bli väldigt populär.

Sunna sa...

Håller helt med tidigare talare, men vore spännande att höra något om vad det ska vara för figurer, vill helst inte ha för mycket fantasimonster

☆ Virkaholic ☆ sa...

Notera mig på ett ex också!!

Bibabba sa...

Jag vill oxå ha dina beskrivningar, helst med hammarhajen!

Helena sa...

Jag är intresserad av att köpa ett exemplar. Max 150:-. Men glöm nu inte att lägga till hammarhajen! SÅÅ grym! /Helena (helenadahlbom@hotmail.com)

Stina sa...

Jag skulle köpa minst en bok, men det beror också lite på priset. Jag håller med föregående skribenter och säger max 150. Kanske till och med 100 om det "bara" är ett häfte och inte en bok. Men jag tycker att dina alster är helt fantastiska så jag skulle köpa boken även om den kostade mer. :)

Maria sa...

Jag är helt klart väldigt intresserad av att köpa ett ex =)

wimsan sa...

Även jag är intresserad, men helst inte ett häfte på engelska.

Jenny sa...

Häfte för upp till 150 kr skulle jag gärna slå till på.

Maria Orsmark sa...

Jag med!!!