Boknyheter!

Nu kan jag än en gång tjata om min "bok". Idag kom nämligen mitt provex från vulkan och mina förväntningar har varit rätt låga. Men jag tycker minsann att det ser bra ut, jag skulle iaf lätt kunna köpa en bok/häfte av den kvaliteten. Leveransen tog cirka 1,5 vecka, det är uthärdligt. Bilderna är i färg, men kanske något mörkare än jag trodde. Nåt har hänt med sidnumreringen, man ser bara halva siffran. Det är dock förmodligen nåt jag kan ordna i mitt dokument. Jag skulle dessutom vilja infoga ett tomt blad längst bak i boken, för att få det snyggare. Omslaget skulle bli bättre om jag gjorde ett helt eget, och inte använde deras befintliga mallar. Vad tycker ni?

16 kommentarer:

Johanna sa...

Den gillar jag, synd att jag inte kan virka.

Frida Loppan sa...

Jag gillar omslaget. Kaninen är ju så underbart söt!

☆ Virkaholic ☆ sa...

Med den där söta kaninjäkeln på framsidan kommer vem som helst köpa boken!!! =)

Linn sa...

jag skulle lätt köpa häftet, men det skulle ju alltid vara bättre med en bok eftersom att den tål förmodligen bättre att bläddra i en längre tid. ha det fint!

Fröken Fridh sa...

Ser bra ut, lite synd med texten på framsidan bara. Den syns ju inte så mycket..

Anonym sa...

Ser helt klart bra ut!

//Catrine

Ilkka sa...

Ser riktigt bra ut!

Pia sa...

Skulle gärna vilja köpa detta häfte, när?
Kan man kopiera sidorna och stoppa dem i plastfickor. Jag gör så med Mias böcker, kopierar av och stoppar dem i plastfickor för att inte förstöra boken

Liza sa...

Ser jättebra ut! Det enda jag har att anmärka på skulle va baksidetexten då, blir lite kaka på kaka med mönster och favoritmönster, skriv hellre: Här har jag samlat några av mina favoritmönster på djur osv. Eller så skriver du: Här har jag samlat några av mina mönster på virkade favoriter som visats på min blogg. (för att poängtera att det faktiskt är dina mönster) Inget viktigt eg, men låter lite bättre :)

ewa sa...

Jättesöt! Skriv upp mig på köplistan! Ang baksidetexten undrar jag om det heter mönstERna eller mönstREna. Googla på det. Och texten om dig har du blandat att skriva OM petra o sen även i jagform. Välj ett av dem så ser det bättre ut. Kram pysselewa (även utbildad språknörd)

Helena sa...

Jättefin! Den vill jag köpa!!!!
/Helena

Sunna sa...

Jag är också en språknörd så jag tänkte som ewa men det blir jättebra

ÄNGLASTINA sa...

Tycker det ser jättebra ut.

Maria O sa...

Superfin! Omslaget blir nog snyggare om du själv fixar, ex att den följer utssender på din fina blogg. Kanske lite roligare titel och att det är bok 1, för det kommer väl flera =)

hattalahutta sa...

Boken ser kjempebra ut! :)
Du har fått en award av meg! :D

Åsa Tidqvist sa...

jättefint häfte!