Ett tips om boken.

Förlåt att jag tjatar om boken, men jag är helt uppe i varv och den är ungefär allt jag tänker på. Jag är livrädd för att det är så nytt för mig. Men det är inte det jag ska tjata om idag. Boken finns ju som e-bok, och först tänkte jag inte ta det alternativet. Men nu kom jag på att det är ju skitsmart! För om man har en Iphone, eller Ipod touch, så kan man lägga in filen på den och ha med sig boken i ett ruskigt litet format när man tex åker till jobbet med tåget. Ett tips alltså, jag skulle faktiskt nästan själv satsat på det, inte nog att man får det med sig utan att skrynkla sidorna, man sparar ju på naturen också :-)

6 kommentarer:

Linda sa...

Jag är väldigt glad över att du valde till just e-format. Jag ska beställa din bok just i det formatet för då slipper man en massa papper överallt.

Lycka till med försäljningen!

Jessica sa...

går det att skriva ut mönstrena också ifall man skulle vilja det om man köper den som ebok, nån som vet? Har aldrig hört talats om ebok tidigare

Crochetra sa...

Jessica
Jag antar att man får e-boken som pdf, och då ska det gå bra att skriva ut!

Kicki sa...

ja, det är ett jättebra tips! jag har en HTC Tatto och jag brukar lägga in mina aktuella PDF-mönster på den så har jag alltid med mig dem när jag är ute. Är också jättebra när man är i garnaffären så man vet vilka garner man behöver till ett visst mönster. :)
Funderar starkt på att inhandla din e-bok. :)
/Kicki

Pia sa...

jag har köpt e-boken och jag själv tycker det är ett jättebra alternativ. Man kan skriva ut just de sidor man vill ha just nu. Så gör jag, samt samlar dem i plastfickor. Ska jag arbeta efter ett mönster ur en bok, brukar jag kopiera mönstret, så jag kan handskas med det hur jag vill.

Maria sa...

Köpte din bok i e-format alldeles nyss och efter att ha bläddrat igenom den lite snabbt så kan jag säga att jag älskar den. Verkligen underbar bok, tack så mycket =)