Till er som kontaktat mig om mönsterförsäljning

Jag har fått lite frågor om när jag kommer börja sälja mina mönster, och det jag kan säga är att det förhoppningsvis inte dröjer länge. Egentligen hade jag tänkt att den skulle kommit ut i helgen, men det var annat som kom emellan och nu har jag bestämt mig för att jag ska köpa en tjänst som gör att boken blir sökbar hos Bokus, Libris och Adlibris. Dessutom kommer den att skickas till btj för bedömning, och jag slipper sköta pliktleveransen till Kungliga biblioteket. Det känns lite trist att betala för tjänsten, men vad gör man inte när man inte fått napp hos bokförlagen och känner att boken ändå är säljbar? I och med att jag köper tjänsten kommer det att dröja ett rätt bra tag innan jag tjänat igen den summan och går med vinst, och då är det ändå ingen större vinst jag får efter tryckkostnad och skatt. Det här är alltså inget jag gör för att tjäna pengar, det är snarare för att få ut mina mönster med mindre risk för att att de ska "stjälas". Samt för att få lite erkännande för min "konst"förstås.

Men som sagt, tanken är att boken ska säljas inom kort. Med riktig tur kan den komma ut på Vulkans shop redan inom ett par dagar, det beror lite på hur publiceringen ska samköras med den här tjänsten jag ska köpa då då. Men ha tålamod! Ser du fram emot att virka på din semester i sommar, så ska du kunna använda min bok, tjoho!

2 kommentarer:

ÄNGLASTINA sa...

Jättebra. Ser fram mot att den kommer ut.

Johanna Edeslätt sa...

Hej hej!
Kikar in ibland och tittar runt på alla fina saker. Önskar verkligen att jag kunde virka, men jag har alldeles för dålig finmotorik och tålamod för att få till det. Däremot undrar jag om inte din bok skulle vara en perfekt present till min mormor. Sen kan jag ju få henne att virka presenter till mina barn ;-)

Nu kommenterar jag för att jag vill fråga om du skulle kunna tänka dig att ta emot en beställning på en virkuppgift? Jag skulle vilja ge en present till min man. Han är Mac-fantast och jag funderar på om det går att virka ett äpple... ett av den gamla sorten Mac-äpple, med fler färger och en bit borta... (Som detta alltså
http://onemansblog.com/wp-content/uploads/2009/05/small-retro-mac-logo.png) fast 3 dimensionellt lixom. Om du förstår hur jag menar?