Jag ligger inte helt däckad av värmen.

Inte än iaf. Förutom att ha färdigställt ett mönster till en eventuell andra bok, så har jag även virkat ett par raggartärningar till en kompis. Han ville ha grön-orange, och det fick han förstås. Vem är jag att säga emot liksom? Mönstret är mitt eget, och kommer att finnas i min andra bok om det blir en.

De här tärningarna är avsedda att hänga i bilen, därför sitter de ihop ett "snöre" av lm och sm, till skillnad från de andra jag gjort till barnvagnar och som har ett "snöre" per tärning.


Eftersom jag fortfarande inte tycker att vi har tillräckligt varmt (i bak- och framvärlden) så har jag börjat sticka på en väst. Micke kom hem med Alpacagarn för ett par veckor sedan, han ville muntra upp mig när jag haft en riktigt usel dag. När jag glodde runt efter ett bra mönster till garnet fastnade jag för några västar. Jag gillar västar, men jag ser hemsk ut i dem. Men, det hindrar ju inte mig och mitt positiva tänkande (hahaha, bak- och framvärlden igen!) så jag satte igång med stickande. Hittills har jag fått ihop hela bakstycket och kanske halva högra framstycket. Det är det här mönstret jag använder.


Och som om inte det är nog! Jag har börjat på ett mobilfodral som jag fått beställning på. Sen har jag två beställningar kvar, lyckligtvis är det inget som är bråttom, eftersom en är till en vän och en är till svärmor.

2 kommentarer:

Helena sa...

Bra att du håller ut värmen, och orkar vara kreativ. Hoppas verkligen att det blir en bok till, för oss som inte är så påhittiga.

The Knitting Seaman sa...

Tack för tipset om krokning, tänkte inte så långt själv, men det låter riktigt bra!