Min virkade ängelDen här ängeln är virkad efter samma mönster som mitt lilla Luciatåg. Visst är det fantastiskt att man kan göra så mycket grejer av ett enda grundmönster? Det här mönstret är busenkelt, och jag gillar verkligen den enkla stilen jag haft på figurerna. Jag har helt struntat i att sätta dit ögon, alla i Luciatåget (inkl ängeln) och bara broderat dit en enkel mun. Hur som helst, ängeln har fått vingar av vit och rosa filt. De vita vingarna är lite större, och på dem har jag limmat fast paljetter. En och en. "Jättekul". Men det blev rätt bra. Heja mig!

9 kommentarer:

mammalito sa...

Snygg!!! Hela luciatåget är jättefint!!

Denice sa...

Så gullig! Blev ju jättefint med paljetterna. Jag ska själv limma är det meningen, men kom på att jag nog måste vänta tills imorgon eftersom det braiga limmet är i Corinnes rum... :-)

SUADDA sa...

Så söööt! =)

Sara sa...

Väldigt fin! Bra form på figuren, den skulle du kunna använda till en julkrubba!

Nettan sa...

Så fina de är, allihopa! Jag får sån julstämning av att surfa runt och kika hos alla idag, det är härligt!

Tack igen för kattmönstret! Det är ett så himlans bra mönster, och kissarna får sååå mycket uppmärksamhet här hemma. Roligt att idén hos dig kom från Pim&Pom för det var det absolut första min dotter sa när hon såg ditt foto i mönstret =)

Crochetra sa...

Sara, jag fick den tanken också igår. Att formen på hela Luciatåget är ju egentligen perfekt till att göra en julkrubba! Om man nu orkar gör så många gubbar av samma mönster, jag tröttnade efter Lucian ;)

Sunna sa...

Den var riktigt söt, mönstret verkar vara riktigt bra

Fröken Linda sa...

Den var värkligen jättesöt. Ibland kan det nästan bli finare utan alla detaljer i ansiktet.

ÄNGLASTINA sa...

Vad fin ängel och hela ditt Luciatåg.