Nä, nu lägger jag snart ner

Alltså, just nu känns det som om allt jag virkar bara blir fel. Jag veeet att det inte är så, för sjalen blev jättebra. Men, sockarna jag började på förra månaden har jag slängt i soporna för de blev skit. Baskern/kepsen jag började med ungefär samtidigt har jag repat upp för den blev ful. Jag hade en figur på gång men de blev ful och åkte också soporna. Det stärker ju inte självförtroendet direkt, och så är jag mitt uppe i ett medicinbyte som gjort att jag är på ett fruktansvärt humör nästan hela tiden, det hjälper inte heller kan jag ju meddela. Så för tillfället har jag bara några glasunderlägg (dem ska jag blogga om typ imorgon om jag kommer ihåg) och en väst till min minsting som redan är 1,5 år!

Nåväl, jag vet inte om nån minns att jag tidigare i år skrev att jag inte skulle ha några halvfärdiga projekt liggande när det här året är slut. Med tanke på hur mycket som åkt i soporna på sistone så verkar det löftet ganska lovande för tillfället.

Men bah, med tanke på hur mycket som åkt i soporna så har jag bra lust att bara lägga ner allt. Bah, bah, dubbelbah!

6 kommentarer:

Plutt sa...

Gör inte det! :)

Pia sa...

Jag vet hur det känns när allt man gör blir fel, gör något istället du vet blir bra för att stärka dig igen. Så gjorde jag när allt jag gjorde blev helt fult. Dina väsksmycken är såå underbara gör några såna ex. så att du hittar inspirationen igen =O) kram

Maria sa...

Tråkigt när man inte blir nöjd med sina projekt! Men det beror inte på att du inte "kan". Ge inte upp, det blir säkert annorlunda framöver, när medicinen har "satt sig". Kanske du kan ägna dig åt någon annan sysselsättning ett tag?
Kram!

Helena sa...

Sätt dig ner med en kopp të och andas djupt. Kanske du behöver en paus från handarbete, till lusten kommer tillbaka? Eller göra något helt annat som brodera? Lycka till, och trevlig helg.

Kajsa sa...

Jag brukar tänka att de perioder man bara gör fel och fult, de lär man sig ju på i allafall, det blir ju erfarenheter som man bär med sig till nästa försök! Ta det lugnt bara och god jul!

Anna sa...

vad tråkigt när det blir sådär :(