En typ trasdocka?

Jag virkar på en typ trasdocka och behöver lite fidback (feedback alltså). Den ska inte vara "snygg" utan se lite så där ihopslängd ut. Som det är nu är jag nöjd med huvud och kropp, men benen är jag lite osäker på. Är benet för tjockt i förhållande till kroppen? Mönstret kommer jag lägga upp gratis sen, och så är tanken att hon ska få en garderob allt eftersom.


- Posted using BlogPress from my iPhone

13 kommentarer:

HandMade sa...

Jag tycker att det kan se lite gulligt ut med riktigt spinkiga ben till. Utan stoppning vid knäna. Den kommer nog bli jättesöt!

TokTova sa...

Eftersom det är en trasdocka så kan hon ju faktiskt se ut hur som helst! Till exempel skulle benen kunna få vara lite olika stora. Kul idé och det ska bli spännande att se resultatet. Kanske kommer till och med jag att virka henne vad det lider...

Ida sa...

Jag tycker det ser bra ut, fint med antingen ganska tjocka med eller ganska smala :)

Maria sa...

Så kul! Ja, tjocka eller smala ben - det går ju vilket som. Hon blir ju "slängigare" med smala ben. Men lite runda, som det du gjort, är också gosigt. Lycka till med fortsättningen!

Sara sa...

Jag tror den blir fin sådär, men då kanske man tänker lite mer docka än trasdocka!

`Hekla` sa...

Så flott. Bena er helt ok dem;)

Kat sa...

För mig är en trasdocka lite spinkig och "slängig", så jag skulle nog ha gjort smalare ben. Men det är ju en smaksak som så mycket annat. =0) /Kat

j´shörnan sa...

snygg jag tycker att benet ser bra ut jag ser fram emot att kunna virka denna fina docka kram maria

Pia sa...

Jag instämmer nog med en del andra, alltså spinkig. Min mamma stickade till mig en trasdocka och efter tag så var den allt annat än vacker i andras ögon, men jag älskade den.
Den var spinkig, lätt stoppad, långa armar och långa ben. ( det kanske den blev med tiden)=O)

ÄNGLASTINA sa...

Jag tycker oxå att det ska vara lite smalare ben efter som det är en trasdocka.

Sunna sa...

benet är lite stort men många gånger tycker jag att kontrasterna blir bra med just virkat, ser fram emot det färdiga resultatet och du brukar alltid få ihop det bra

Sara sa...

Tänkte börja med att tacka för mönstret på Bosse Bladlus - Han kommer snart se dagens ljus hemma hos mig. :)

Ang. trasdockan - jag kan tycka att hon skulle kunna ha smala ben, med en knut som knä, utan stoppning förutom litegrann i foten.

hemjord@ing sa...

Tycker att hon blir fin så där men det går ju bra med vilket som egentligen.