Dagens appdäjt

Jag kände att det var dags att uppdatera med lite bloggar som jag besöker flitigt, så nu finns det en ny rubrik längst ner till vänster: Bloggar jag besöker. Dessa bloggar låg i mina bokmärken och är väl värda både ett och flera besök! Det finns måååånga fler bloggar jag gillar, tyvärr glömmer jag oftast att bokmärka dem och sen är de liksom väck. Tyvärr. Men, passa på att kolla in bloggarna och inspireras! Jag är hyfsat avundsjuk på de som bloggar där, tänk om jag också kunde vara så kreativ och finurlig. Just nu är jag bara fast i samma gamla hjulspår. Och fast i en miljard projekt som jag inte orkar avsluta.

Så har jag fått in en del förfrågningar om förklädesklänningarna jag virkat. De är virkade efter ett mönster från 70-talet, ett mönster jag hittade på tradera för typ 5 spänn. Klänningarna är helt underbara, men jag vågar inte lämna ut mönstret. Tänk om nån knackar på dörren och klubbar ner mig för att JAG spridit ut hans/hennes mönster?

Eftersom skattepengarna kom idag och jag känner mig hyfsat ofattig, så tänke jag kolla om nån som råkar läsa det här har tips på en rolig virkbok? Det kan vara vad som helst, men helst inte stora projekt som kläder och så. Så, har du ett superdupermegabra tips (eller ett mindre bra, det funkar också) skriv en kommentar med namn på boken, eller författare!

Nu ska jag fira den nya etiketten Allmänna inlägg, som jag uppfann alldeles precis.

1 kommentar:

DORIS DAISY sa...

Hej!
Haiitade hit via familjeliv. Fina grejer du gör! Ska kolla mer nu, ute efter inspiration til en babyfilt...