Jag vill ha stickade stövlar

I början av året köpte jag ett par billiga rosa stickade stövlar från Haléns. Förutom att de var skitsega med att skickade dem, så var de i ruskigt kass kvalitet. Ja, vad annars, när man betalt 179 pengar för ett par skor? Men, vår ekonomi var inte särskilt bra då, och nu är betydligt bättre. Alltså funderar jag på att byta upp mig och köpa ett par något *harkel* dyrare stickade stövlar. De här har jag redan, och de är väldigt obekväma. Och de här i grått vill jag väldigt gärna ha i höst. Tänk om jag kunde få ett jobb i höst? Då skulle jag köpa utan att tveka, men står vi kvar på storherrns "ynka" lön får jag väl tänka ett par gånger extra.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hejhej, men du som är så ågrymt händig skulle väl kunna sticka ett par egna stövlar? Gå det liksom inte att använda de gamla sulorna på nåt vis? Och nu när jag ändå är här kan jag ju passa på att utnyttja din kunskap och fråga om du möjligen har något mönster på små virkade rosor, eller liknande att sätta på en tårta? Hälsningar en skamlöst utnyttjande Anna (Annani på FL)

beas barnslikheter sa...

Jag har faktiskt inte sett de här stickade skorna tidigare. De enda jag sätt är "Petronellas" (en slöjdlärares blogg) där hon gjorde ett par stickade högklackade skor som någon form av examensarbete.

Det vore ju faktiskt en rejäl finess med stickade skor ju...tänk vad händigt att bara kunna ta och slänga dem i maskinen när de blivit smutsiga.

Cupcakes & Hoyas sa...

Hej!
Jag har med utmaningen på bloggen. =)
kram Ylva

beas barnslikheter sa...

Pysselpussel, det är du det! Jag försöker hänga med i svängarna i alla begrepp och alla ställen du inhandlar ifrån. Jag blir helt klart insprerad!