Tygrensning

Hemkommen från Skåne, från Lund till Stockholm via Göteborg (ja, jag bokade visst lite galet) bestämde jag mig för att rensa bland mina tyger. Jag har tänkt göra det flera gånger, men det har inte blivit av helt enkelt. För nåt år sen hade jag ambitionen att sy barnkläder, och det blev några plagg innan jag tröttnade. Min symaskin pajade, jag kom inte överens med svärmors och jag vägrar köpa en ny när jag är så dålig på sömnad. Det är lika bra att rensa ut och se vad som finns så jag kan försöka lämna över eländet på någon annan ;) Resultatet ser du nedan, småstuvar är slängda för jag vill inte förvara dem längre. De större bitarna ligger i en kista och väntar på en ny sömmerska som faktiskt kommer använda dem. Tygerna bortskänkes alltså mot avhämtning. Jag delar inte upp tygerna, utan man tar alla eller inga. Jag skickar inget med posten, för det har jag ingen ork till. Orange och grå velour är bortlovad till en polare, lite förmåner får man väl ha om man stått ut med mig ett tag ;-)

Velour/plysch. Jag tillhör en av dem som diggar barnkläder i plysch, mest för att jag själv ser ut som en teddybjörn i plysch.Jag köpte på mig ett lager i olika färger, sydde några helt okej dräkter och sen tröttnade jag på dragkedjor som bara bråkade. Tänkte sedan syr såna där kalikåfigurer men det var för pilligt.Stretchfrotté, ett grönt och ett randigt.


Trikåtyger. Två olika randiga, nåt gult, nåt med krambjörnarna på, ett blommigt och så ligger det ett par stumpar muddtyg där också.


Lite olika tyger. Flodhästtyg från IKEA, nåt blått lurvigt tyg och så ett naturvitt bomullstyg som jag inte vet att jag köpt ens.

3 kommentarer:

Teskedsmamman sa...

Hejsan!!! Jag har en liten blogaward till dig ;-) kika in i bloggen och kolla.... Jag dräller här så ofta så jag bara måste dela ut en =)

http://tesked.blogspot.com/2008/12/min-frsta-award.html

Anna sa...

Vill du bli av med velouren tar jag gärna hand om dem! Ge mig ett pris så kanske jag slår till! Gott nytt år och hoppas att allt är bra med alla!

Anna (Annani)

Carolina sa...

Vart finns alla dessa godbitar?