Wheelfilten

Som vanligt blev det ändrade planer med filten jag skulle jag börja göra av mina Parisrester för att få plats till nytt i lådan. Jag kom på att jag mest hade röda nyanser och de funkar inte riktigt till en blå barnvagn. Så jag bestämde mig för att använda Drops Silke Alpaca eftersom den har samma masktäthet som Paris. Men självklart fanns inte just det garnet i butiken när Micke skulle handla. Jag som bestämt färger och allt, jag fick ta ett annat garn istället. Den här gången orkade jag inte tänka om särskilt mycket utan valde att använda Drops Alpaca, den är tunnare än Silke Alpaca men om man använder dubbla trådar är den en bra ersättning för både Silke Alpaca och Paris. Färgerna blev lite hastigt valda, men blev väldigt bra, och garnet är jättemysigt. Det ser nästan ut som jättebilligt och stickigt skräpgarn, men va förvånad man blir när man klappar på det! Nackdelen med garnet är priset, eftersom det kommer gå åt ganska många nystan. Micke köpte hem åtta nystan igår, fyra olika färger, och det gick på 352 kr har jag för mig. När jag räknade lite på det igår så kom jag fram till att jag kommer behöva lika många nystan till.

Här är iaf filten hittills.

8 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Men åh vad vacker den är... Nu känns min vågpläd jättetråkig.
Hoppas du har en fin dag, Kram/veronica

Teskedsmamman sa...

En dyr filt.. men en fiiin filt!! Jösses vad snyggt!! *måste testa sedan*

Anna-Snoddas sa...

Supersnygg! Färgerna blev jättefina ihop, vilken duktig karl du har! ;)

♥ Grabbarna Bus och Syrrans mamma ♥ sa...

Jättesnygg filt! Jag önskar verkligen att jag var bättre på virkning, måste helt klart jobba på det (någon dag när jag inte stickar)!

Anna-Erika sa...

Så mycket fint du virkar.

//A-E

Viktoria sa...

Dyr men fin! Jättebra färgval tycker jag :o)

Hannah sa...

Oj så fint... Hittade hit in av en slump för några dagar sen och nu tittar jag in flera gånger om dagen. En blog helt i min smak. =o)

6-barns mamma sa...

Det ser ut som filten blir jättefin!
Blev dock lite nyfiken på vad du har för vagn, färgerna du valt till filten skulle nämligen matcha min vagn perfekt så jag undrar om vi har likadana vagnar?
Min är en Emmaljunga från 2001 (tror jag) mörkblå med färgade fält i samma färger som din filt, undrar om färgen hette typ Oslo eller nåt!?