Doppresent

Precis när jag postat förra inlägg kom jag på att jag ju faktiskt virkat en doppresent också. Den stod inte med på listan, men av en anledning. Och jag har inte köpt garn till den heller, utan använt garn jag hade i lådan. Hur som helst skulle en liten kille döpas, och eftersom föräldrarna är vegetarianer tyckte jag det skulle passa med en frukt- och grönsakskorg. Mönstret har jag hittat här.

I korgen fanns ett grönt äpple, ett grönt päron, en tomat, en morot, ett par oliver och slutligen nåt som enligt mönstret är selleri.


Mönstret innehåller en del andra frukter/grönsaker, men vindruvorna kände lite väl riskabla till ett litet barn och dessutom skulle inte allt få plats i korgen.

7 kommentarer:

Susanne sa...

Men WOW vad jag blev sugen på att göra oliver. Tänk en hel skål full. Hurra vad kul! TACK för länken till mönstret!

6-barns mamma sa...

Vilken fin korg med frukt, tack för tipset på mönstret.

åsa sa...

Vilken fin korg du gjort, jag tycker det var en perfekt present =)

Krumelur sa...

Åh vilken fin dop-present!!!

Pia sa...

Oj, vilken bra doppresent istället för alla tråkiga sparbössor och annat i tenn. Oliverna är underbara!

Anonym sa...

A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片

Elina sa...

Hejsan ..
Mejla mig på rostadbanan@gmail.com
Vill beställa från dig lite kakor och frutktor ... // elina