Shaun the sheepHan är inte helt perfekt, och min lokala tygbutik hade inga ögon så han är för tillfället ögonlös. Jag har inget hopp att hitta ögon tills på onsdag, så lillskiten fick fåret idag istället. Jag vet inte, han verkade inte riktigt koppla att det var Shaun och när han roffat åt sig fåret sa han bara åt mig att gå därifrån. Jag vet inte riktigt om han blev glad eller inte, men jag antar att han blev liiite glad för han brukar inte vara så väldigt otacksam.

Det är det här mönstret jag använt mig av. Mina garner var inte helt bra ihop, det svarta (Marks & Kattens Carolina) var lite för tunt till det vita som jag inte minns vad det heter och katten har snott lappen. Eftersom det svarta garnet var lite för tunt så blev proportionerna inte helt bra, men det duger. För den som vill ha garn som garanterat ska funka ihop, så har jag tips till den som bor i Höör. I julas när vi hälsade på mina föräldrar var vi inne på gamla Bilema (heter det Citygross nu?) och där såg jag att de hade det här kitet för en stickad Shaun.

4 kommentarer:

Effie/Solfjäder sa...

Shaun blev ju jättebra! Har själv letat reda på mönstret men ännu inte hunnit börja. Jag hittar nya roliga mönster varje dag och så ska man ju faktiskt försöka avsluta och sy ihop ibland...

//Effie

Sunna sa...

Kanon, tack för mönstertips

Petra Linder sa...

Jättefin! Shaun är min idol. Ja, och den där fårbebisen med napp i munnen. Så söt! Synd att mönstret är på engelska. Inte min starka sida... Tar du upp beställning på fåret Shaun *blink blink*?

Anonym sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區