Att inte kunna låta bli...

Att inte kunna låta bli att starta nya projekt, det borde nästan vara mitt andra namn. Som jag skrev i förra inlägger ville jag göra antingen en hel virkad blomkruka, eller "bara" en skallra. Självklart kunde jag inte hålla mig, utan jag har påbörjat en skallra till bebisen. Jag må vara usel på att hålla mig till projektlistan, men jag är i alla fall ganska duktig på att använda mina restgarner och det är ju huvudsaken!

Eftersom en skallra skallrar så har jag självklart sett till att lägga i bjällror i blomknoppen. Jag hade inget bra hemma egentligen, men ivrig som jag var att komma igång så gjorde jag en specialare. Jag tog bjällror från ett av mina prydnadsfår, stoppade dem i en kork från en PET-flaska, tejpade över "hålet" på korken och stoppade in den i skallrans topp. Ljudet dämpas förstås av stoppningen runt om, men jag tycker nog att det låter alldeles lagom mycket. Jag har även en fundering på att lägga nåt prassligt i nåt av blombladen, men vi får se. Det är möjligt att det räcker med bara bjällrorna.

5 kommentarer:

Teskedsmamman sa...

Men visst är det så att händerna och tiden inte räcker till alltid :(

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Jag önskar att jag hade känt en bebis, då hade jag gjort en sån här skallra på momangen :)

Hoppas din bebis kommer tycka om den :D

Ida´s kreativa sa...

Oj vad jag känner igen mig, jag har ton av oklara virkningar som bara ligger där och skriker på att jag ska göra dem färdiga. Men de handlar väl om att vissa delar av virkandet är mindre roliga och suget på något nytt tar över ;)Skönt att höra att det inte bara är jag :P Spännande att få se de färdiga resultatet på skallran. Glada hälsningar/Ida

Linda sa...

Vad smart lösning för ljudet med skallran! Jag har också klurat på det där. Bara en bjällra blir alldeles för dämpad i stoppningen och det enda jag har kommit på att stoppa den i är en sån liten plastgrej som man får i kinderäggen. Men de är oftast för stora för skallrorna. Ska nog testa din idé tror jag!

Musseblomman sa...

Känner fullkomligt igen mej med alla påbörjade och oklara projekt.. Skallran är supercool. Ett litet barnbarn föds här när som helst och jag kanske härmar dej där om det går för sej.. :)
Ha en härlig helg..