RaggartärningEtt stycke virkad raggartärning klart! Bebisen sov hela eftermiddagen så jag satt faktiskt ner och virkade under tiden, det kan jag j få vara värd när jag inte får sova om nätterna.

Tärningen är ju inte helt perfekt formad, men vad gör det? Den duger gott och väl att ha i vagnen tills jag eventuellt kommit på något roligare att hänga där. Jag är lite sugen på att virka ett enkelt hjärta, eller kanske flera hjärtan i olika färger? Men jag vet inte, vi får se. Imorgon ska vi i alla fall åka bort till Babyland för att köpa linkadoos som jag kan hänga upp tärningen med utan att förstöra sufletten. Plus att bebisen kan tugga på dem sen när han blivit tuggig av sig.

Om du tycker att jag frångår min att-göralista och tycker att jag är dålig på att hålla mig till mina egna direktiv, så vill jag påminna om att meningen med listan i första hand var att använda upp garn jag har hemma. Och om jag får säga det själv så tycker jag att jag sköter mig riktigt bra! Dopklänningen har jag ca 1/4 kvar på av bakstycket, sen är det bara ärmar och montering som fattas. Sen ska jag ju virka en docka till min bror nästa vecka när jag är i Skåne, och då måste jag köpa garn till den. Frågan är om lokala garnbutiken här har öppet imorgon, för butiken i Skåne hade inte rätt garn sist. Nåväl, det får bli den dagens bekymmer.

4 kommentarer:

Drutten sa...

Den ser ju hel-tuff ut. Kul grej med tärning i barnvagnen :-D
Är den krokad, eller virkade du? Jag har köpt en kroknål och ska testa lite på semestern tänkte jag.

Pex sa...

Drutten
den är krokad, men jag säger virkad eftersom jag alltid kallat krokning för tunisisk virkning. och virkning som virkning ;-)

Emilia sa...

Cool tärning! (& vilken barnvagn sen!) /Emilia

Sofie sa...

Jag försöker också virka den dopklänningen, men är första gången jag virkar något själv. Och får verkligen inte till det :( suck. Sen måste det vara en del fel i mönstret, har hittat ett på överdel & kjol första raden så står det 2 1m, 1 st, 3 1m. De kan ju inte mena att man ska virka 21 maskor, det måste ju vara 2 lm de menar..