Blå blå blåa skor

Eller nåt kanske. Fastän mina föräldrar varit här hela veckan har jag hunnit virka två par skor av garnet de hade med sig.

Ett par grå-blå med vit och svart sula. Tyvärr var det vita garnet nåt tjockare än de andra färgerna, fastän det är samma märke och allt. Sulan buktar sig en del, men de sitter förvånansvärt bra på lillemans fot ändå. Jag har dessutom ändrat lite på mönstret till promenadskon och gjort en sportigare modell med bara en rem.

Eftersom jag blev så besviken på sulan på de grå-blå skorna, men nöjd med modellen i övrigt, var jag tvungen att virka ett par till. Den här gången blev det ett par mintgröna. På dessa har jag gjort sulan "tunnare" genom att göra färgbytet lite tidigare. Remmen är dessutom en maska bredare än på de grå-blå skorna. Även dessa skor har förresten randiga sulor, men nu svart sula med vita ränder eftersom det vita garnet är lite grövre.4 kommentarer:

Pixi sa...

Jaså ,skiljer det så pass,det var ju inget kul,bra att veta då!! Jättesöta vart dem !!=)

Pixi sa...

Nu har jag gjort min första sko av ditt mönster ,men den e ruskigt likt en liten groda,hehe(kommer bild senare) kram =)

Pom A sa...

Just dessa skor har jag försökt mig på att virka, men jag får inte riktigt till dem, så det slutar alltid med att jag repar upp dem, vad är kruxet. har du något mönster? Dina var helt perfekta! !

På återseende
Pom

Marika på Odlingspyssel sa...

Åh så söta småpjuck :)