Storleverans

Den här veckan har brevbäraren varit flitig hos mig (nej, inte den brevbäraren som alltid kommer två gånger, utan en annan). Jag gillar paket, det gör min Algot också så vi har slagits om paketen den här veckan.

Först och främst har vi ett par virkböcker. Dessa hamnar direkt i min väldigt sorgsna inspirationshörna. Hörnan består av en nattduksbord, och på bordet står en oinkopplad lampa, lite garnrester, en ask virknålar och för tillfället en massa smulor och kokosflingor efter att Algot härjar med en chokladkaka alldeles i närheten.


Sen har vi en grej som jag letat efter länge! En virknål för smygmaskvirkning. Ett mordvapen enligt Micke, och vi kan väl låta honom tro det ett tag också ;-)


Jag har fått hem säkerhetsögon till till exempel dockor och amigurumis. Jag har velat köpa såna här länge, men snålat. När jag sen fick tummen ur var de slut, och när de nu fanns inne igen sket jag i Mickes "köpförbud" och beställde. Nu återstår det att se hur lång tid det tar innan jag använder dem, eller om de kommer ligga i lådan för evigt bara för att jag är snål och inte vill använda dem i onödan.


Slutligen fick jag hem ett paket med GARN. Den första att nappa på mitt byte med kroknålar skickade sex nystan med bomullsgarn i helt underbara färger. För att inte känna mig har hon lyckats pricka in flera av mina favoritnyanser! Nu återstår att se vad jag gör av garnet. Jag har några idéer, men jag avslöjar inget riktigt än.

1 kommentar:

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Vad kul med så mycket grejor :D Jag undrar lite om var ifrån di köpt ögonen, jag har funderat på att beställa från internet men inte riktigt vetat vart jag ska vända mig.

Sen kan jag säga att båda böckerna är superbra, finns himla mycket fint att virka i dom! Du kommer nog inte bli besviken :)