Kroknålar bytesTio kroknålar bytes mot något roligare. Förra sommaren köpte jag de här virknålarna för krokning/tunisisk virkning och än har jag inte använt dem. De är i bambu och jag trivs inte riktigt med att virka med bambunålar. Dessutom suktar jag fortfarande efter de här kroknålarna. Jag vet, jag skulle ju köpa dem när jag fick pengar, men det har inte blivit av. Jag vill ha dem, men är tveksam till om jag kommer använda dem. Okej, man kan ha dem som vanliga virknålar också, men om jag bara ska virka vanligt kan jag lika bra köpa just vanliga virknålar. Vi får se.

Hur som helst, det är 10 kroknålar. Själva virknålen är i bambu, och så är det en nylonlina med en propp på. Nålarna är mellan storlek 3 och 8 mm tror jag. Det är svårt att se, för det är kinesisk text på paketen och jag kan inte se vad det står på nålarna. Storlek 3 och 4 mm är upptagna ur sina plastfickor, och det har gått av n flisa på 3an (det gick vilt till när jag skulle prova virka).Virknålarna bytes mot några nystan trevligt garn. Helst inte akryl för det virkar jag sällan med, men gärna garn som är i kakfärger så jag kan göra lite nya kakor. Eller så kan jag tänka mig att byta dem mot nåt riktigt roligt handerbete, men då ska det vara nåt extra speciellt. Maila mig ditt förslag så får vi se vad jag svarar!

4 kommentarer:

Pia sa...

Det där var smarta kroknålar, har aldrig sett dem förut. Byter gärna och då är jag mest intresserad av nr 3 och 4. Är det "lediga" och vad vill du i så fall ha för garn, ull, bomull eller annat, färg?

ann-britt sa...

Är intresserad av dina krok-nålar. Skickar gärna pengar så att du kan välja själv i garnaffären

ebnoren sa...

Jag är också intresserad av dina kroknålar, har massor med ullgarner bland annat, om du vill byta mot det? Jag har enkla kroknålar inköpta på Tradera men med din modell kan man ju kroka större saker. Hör gärna av dig till mig.

maudbohman sa...

Undrar var ifrån du har införskaffat dessa kroknålar, direktinport ?