Sockerberoende på en helt ny nivåVi har då varit hos mina föräldrar i Skåne, och som vanligt ärade jag den lokala garnaffären ett besök. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, Garnverandan i Hörby är en underbar affär! Egentligen tänkte jag köpa Safran, Garnstudio/Drops har ju 40% rea på bland annat det garnet. Men så gjorde jag misstaget att fråga efter mjölkfibergarn eftersom jag varit sugen på det länge nu. Hon hade inget mjölkfibergarn, däremot hade hon garn gjort av 100% sockerrör. Skitcoolt, så jag köpte två härvor på 100 gram styck, 210 pengar gick det på. Garnet är skitsnyggt och lent, och jag kan meddela att det nte smakar sött för det har jag redan kollat :-D Ja, förut var jag sockerberoende i form av snask, nu har det gått över i garn också.

Jag köpte lite annat också, två nystan flerfärgat bomullsgarn, tre nystan blandgarn till algot och så en virknål och en gaffelvirkningsmojäng. Jag har bara ingen aning om vad jag ska göra av garnerna. Sockergarnet vill jag nog virka en sjal av men jag hittar inget roligt mönster. Är lite inne på det så kallade ananasmönstret men jag är inte helt säker. Bomullsgarnet kommer troligtvis bli strumpor eller nåt sånt där litet. Och gaffelvirkningsgrejen, den kommer väl till pass när jag ska gaffelvirka en halsduk i ullgarn som ska inhandlas nån gång i höst.

5 kommentarer:

Carolina sa...

Det är så kul/underbart med bra garnbutiker.

Här finns en sjal jag tycker mycket om: http://muro73.googlepages.com/patternsinotherlanguages

Sofia sa...

ååh vilket vackert garn! det där garnet skulle jag vilja göra den där wheelkoftan av, det skulle bli superfint ju!

Medea sa...

Vilka ljuvliga garner! Jag skulle också vilja virka ananasmönster men har inte hittat något än. Hoppas du skriver om det om du hittar.

Anonym sa...

Härliga färger =)

Effie/Solfjäder sa...

Ser underbart ut sockergarnet, undrar om det finns i min garn affär?