Hon har blommor i sitt hårJag blev inspirerad av den här bloggen, klickade mig vidare och virkade det här fina hårbandet med en blomma på. Det gick väldigt fort att virka den, fastän jag hade en grinig bebis i babysittern. Men jag kan lova att man fått upp farten på foten nu, jag gungar sittern med ena foten, har andra foten på soffbordet, datorn i knät så jag ser mönster och så virkar jag med båda händerna förstås. Ja, det må låta hemskt att jag låter lilleman sitta i sittern, men det finns anledningar till det och det är såna att jag inte orkar gå in på dem så låt oss lämna det vid det. Hårbandet är i alla fall virkat i restgarn från taggboll, det är ett bomullsgarn i flera färger men mest grönt. Virknål 3,5 mm var det jag använde, så jag antar att mitt hårband blev lite kortare än originalet. Att mitt garn är tunnare syns definitivt på blomman när man jämför med bilden i mönstret, men det ser bra ut ändå. Jag gillar bandet skarpt, och jag älskar garnet den är gjord i. Det blir nog fler hårband framöver, men först har jag lite annat som ska fixas.

5 kommentarer:

Kaldorei sa...

Det var i den bloggen jag hittade handvärmarna som jag snart e klar med =) dem ska bara sys ihop. gick SKITFORT att göra dem =) så bilder kommer väl i bloggen ikväll gissar jag =)

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Fin den blev. Jag gillar färgkombinationen i garnet :)

SandraS sa...

Måste bara kommentera det att du virkar samtidigt som du gungar en sitter. Det gjorde jag också! :-) Fast jag har tvillingar så jag band ihop sittrarna så jag kunde gunga båda med samma fot(otroligt lättgungade sittrar btw) och så stickade jag och ofta tittade jag lite med ena ögat på tv också!

floria sa...

Skäms inte för att du har bebisen i babysittern, min första satt där jämt - hon sov ju aldrig på dagarna så jag hade inte så mycket val om jag skulle ha ett eget liv överhuvudtaget. I love babysittern säger jag bara. kram på dig/ känner ju igen dig från fl så jag kostar på mig att vara lite personlig.

Ida´s kreativa sa...

Jätte fin med somriga färger :)