KallfrontVirkningen ligger väldigt lågt för tillfället. Jag är inne i en sån där period där "alla andra" är så mycket bättre än jag och att det då är skit samma om jag virkar eller inte. Dumt, jag vet, men lusten är i botten. Just nu "surar" jag mest över fröken Elsas underbara små möss, men det kommer nog gå över som allt annat jag surat över.

Ett projekt jag däremot påbörjat, förutom alla halsdukar och sjalar, är en sackboy. Ja, jag pratade om den i ett tidigare inlägg och jag har nu fått klart huvudet och kroppen. Jag har ben och armar kvar, plus då detaljer som dragkedja och lite sånt. Ena handen har jag filat på ikväll, men vi får se hur den blir. Som sagt, lusten är liten.

5 kommentarer:

Kaja sa...

Håller med. ibland får jag också en kallfront då alla är bättre än jag är och man undrar varför någon ens vill ha mina grejer. Det brukar gå över... Så småningom!

KRAM!

Sunna sa...

Men jisses, du har väl inget att sura över, du är ju jätteduktig kvinna. skärp dig och sträck på ryggen

Lotta sa...

Så fina grejjer som du gör! Jag tycker absolut också att hennes små möss och berättelserna ikring är helt bedårende. Men det ena förtar inte det andra. Var stolt över det du gör. De flesta jag känner skapar absolut ingenting alls ( förutom oreda i tillvarion) så vi som faktiskt sitter på kreativitet och skaparglädje ska VERKLIGEN känna det värde våra skapelser har.
KRAM

Krimskrams sa...

Åh jag förstår dig precis! Jag har nyligen hittat den perfekta sybloggen som gör att min egen sjunkit ner till botten känns det som. Men bryt ihop och kom igen brukar min mamma säga. Du behöver bara kika på den underbara dopklänningen och sötnosen i inlägget nedan för att inse att du är otroligt duktig på att skapa (i dubbel bemärkelse ;-)).

Eva sa...

Oj, tänk att det är fler som tänker som jag ibland (varför i H-E fortsätter man, jo det är jätte kul att göra grejer i olika material.) Vi har våra svackor ibland men då brukar jag säga " trampa ner mig i dyn, ge mig ett nådaskott men jag lovar, jag kommer tillbaka starkare än någonsin förut "/hejsvejs