Dyra pärlor

Idag vaknade jag på ett förvånansvärt bra humör, och övertalade därför min man att vi behövde åka till stan. Jag hade ett enda mål, och det var Panduro. Om det är något jag suktat efter länge nu, så är det pärlor och paljetter att pimpa mina virkningar med. Vi åkte. På väg mot Panduro gick vi in på Åhléns, och kom ut därifrån 1300 kr fattigare. Om det är nåt jag suktat efter ännu längre än pärlor och paljetter, så är det en handväska. Idag såg jag den. Jag såg den, och en annan "tant" såg den. Men jag hann först. Den var nedsatt från typ 3500, så det var ju nästan ett fynd. Typ. Men den är snygg! Snygg och lagom stor för mina behov. Färgen är väldigt otippad för att vara jag, den är i en jättefin blå färg. Annars har jag trånat efter en röd handväska, jag såg en skitsnygg för närmare 5000 och där gick visst min mans gräns. Ja, eller sisådär några tusen innan 5000, jag vet inte. Men visst är min nya väska fin?


Efter Åhléns och ett par andra stopp, hamnade vi till slut på Panduro. Där handlade jag för lite över en hundring. Men dagen blev dyr. Väldigt dyr när jag egentligen bara skulle ha pärlor och paljetter.

5 kommentarer:

Hulda sa...

snygg väska! :-) min sambo hade tyvärr satt stopp vid 1300 också :-( han förstår inte hur mycket väskor betyder för oss kvinnor ;-)

pysseliten sa...

Rolig blogg med mycket fint :)
Blogga på stärkelse duk och fick upp din sida roligt :)

Veronica Tingvall sa...

Hade det varit jag så hade det nog blivit lika dyrt på bara panduro, hihi. KRAM!

MiniZillen sa...

Åh, vilken snygg! Vill också ha! Jag har det som mål, när jag gått ner 10 kg så blir det en ny handväska!

Anonym sa...

Då blir det billigare att handla pärlor och paljetter här: www.Ziddharta.se

Så blir det ingen omväg på stan... ;)

//kram Cat