Fåglar, nästan som skräckfilmenI helgen fick jag klart tre fåglar till, men bara två har hamnat bild. Samlingen börjar bli stor, jag tror det är sju som blivit till sen i torsdags eller när jag nu gjorde den första. De är beroendeframkallande! Jag kan inte sluta virka dem, det är helt omöjligt. Än så länge verkar inte intresset att köpa fåglar vara särskilt stort, men jag har inget emot att virka en miljard fåglar som får ta över vår lägenhet :-D Härnäst tänkte jag dock ta tag i en beställning på en papegoja och på en hittills hemlig beställning. Fast först har jag lite efterforskning att ta itu med.

Idag visar jag i alla fall en grön fågel med grönt broderi, och en mörklila med vitt broderi. Den lila blev skitsygg om jag får säga det själv, kontrasterna är så himla bra. Men den gröna, jag älskar ju grönt, så den kombinationen är jag också svag för.

8 kommentarer:

Hulda sa...

De är så fina! Så läckert att du ändrar det broderade i anisktet så alla fåglar blir unika :-)

Fröken Fridh sa...

Nu börjar jag bli riktigt sugen på en :D
Vad för önskemål kan man ge, tänkte på färger etc :)
Hur mycket kostar en fågel?

/Jenny

Millan sa...

Helt underbara! Jag gillar verkligen broderiet. Blir grymt avundsjuk, för jag är helt kass på att brodera:)

Kaldorei sa...

ååh, dem är så häftiga! Skulle också vilja komma på nåt sånt där enkelt och roligt =) Har aldrig testat att brodera så som du gjort på något virkat heller. ser superläckert ut!

Pixi sa...

Jättesöta!!

Martina sa...

Me love den gröna sååå mycket :-D

Krimskrams sa...

Så himla fina! Kan du inte ta en bild på alla fåglarna tillsammans, det vore kul att se :-)

TokTova sa...

Men så tuffa dom är! Hur barnsäkra är dom?