Tillökning i familjen fågel


För ovanlighetens skull ska jag idag visa upp fler fåglar. Inte nog med att jag gjorde en rosa/röd i söndags, så upptäckte jag igår kväll att vi har att göra med en fågelmamma. En liten fågelunge har kommit till världen, en vit och rosa liten godbit.

Jag fick även en förfrågan om att ta en bild på alla fåglarna, så det kommer här.För de som undrat om pris på Fjäderfän, så kommer det ligga på 125 kr plus frakt. Bor man i närheten kan man komma och hämta om man vill slippa frakten. Man kan även få beställa om man vill ha en speciell färgkombination, men broderiet kommer man nog inte få bestämma. Jag har inte någon plan när jag broderar, jag vet liksom inte vart jag ska utan bara broderar och hamnar nånstans till slut :-) Vi får se, jag har en tanke på att virka upp kanske 10-15 fåglar. Får jag sålt dem virkar jag lika många till, annars kommer jag bara virka till mig själv. Angående intresset att köpa mönstret, så vet jag inte om det blir aktuellt. Ett mönster skulle enbart omfatta beskrivning på fågeln samt en mall för vinge och näbb, broderiet är som sagt något som bara blir och inget jag planerar i förväg.

7 kommentarer:

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Så jag säger väl samma som jag skrivit om alla andra fåglar: JÄTTEFINA :D

Sen undrar jag lite försiktigt vad du köpt dom rosa ögonen som den lila frågeln har. Dom ser nämligen riktigt fina ut :)

Pysselkiisen sa...

Underbara! Om du bestämmer dig för att sälja mönstret så kan du ju visa upp en del förslag på hur man kan brodera och sen får man ju bli inspirerad av det :)

Saannis Fru - Snart Mamma sa...

Fåglarna är helt underbara. Älskar verkligen färgkombinationen på dem alla. Så vackra!

Hade faktiskt kunna tänka mig att köpa en fågel. Men först vill jag jätte gärna veta om det blir en kille eller tjej vi väntar. Har gått över tiden =(

Joanna i sthlm sa...

här är en till som kan tänka sig att köpa fågel. Bor i stockholm precis som du och om det inte är för långt så skulle jag ju kunna komma förbi. själv bor jag i hässelby gård. Jag skulle oxå vilja välja färger själv. Hur går man tillväga när man beställer?

Mammalito sa...

Jättefina!! och söt liten fågelunge!!!

hoppetossa sa...

Härliga fåglar!!! Fru Inez

Daddis sa...

Hej!
Du har en award att hämta i min blogg =)