Har köpt en gåva till mig själv
Den som levt med mig vet att jag tjatat länge och väl om att jag vill ha en liten papperskorg på bordet. En liten papperskort att slänga garnbitar och sånt smått i, så att jag inte slänger det i en smutsig tallrik som är nära till hands och sen torkar eländet in och så får jag sura blickar. Idag hittade jag äntligen den jag ville ha! Inte för att jag letat aktivt, för jag har inte letat alls. Minnet sviker så jag kommer aldrig ihåg att leta, men idag bara stod den där på en hylla på Åhléns. 19 kronor var den lätt värd! Äntligen har jag nåt att slänga mitt skräp i! Ovan syns den på mitt senst påbörjade kuddfodral, ett fodral som ska bli runt tänkte jag. Så här ser mina fodral ut hittills:

4 kommentarer:

Fiff sa...

Vilken grymt smart idé! Varför har jag aldrig tänkt på det? Det är ju alltid ett stort problem med garnbitar. Måste skaffa nåt liknande till mig själv, tror min sambo tycker det är en bra idé också! :-). Måste bara säga att jag tittade in här för första gången, och jag ÄLSKAR dina blogg-ugglor! (lite avis!) Tack för titten!

skapa och inreda sa...

Tack för en mycket smart idé! Kommer att lösa mitt problem med garnändar som sprider sig i hela huset:)

Nettan sa...

Haha känner igen mig. Trådar överallt där de inte ska vara. Så tack för ett smart tips! Krya på dig och ha en trevlig helg :)

Kicki sa...

Haha, en sån där borde jag också skaffa! Min man blir galen på alla garnsnuttar som ligger och skräpar! :P
/Kicki