Om awards

Jag har fått flera awards den sista tiden, nästan för många. Tänk att så många gillar det jag gör och visar här på bloggen! Det värmer verkligen, och motiverar mig att hålla igång bloggen. Många dagar är jag nära att lägga ner allt och gräva ner mig i gyttjan utanför fönstret. Som många vet är jag inte helt frisk, och humöret svänger som en rejäl berg- och dalbana. Dessvärre orkar jag inte delta i awardsutdelningar, men det betyder inte att jag inte uppskattar de jag fått för de gör mig jätteglad och varm inombords :-) Så fort orken är tillbaka kommer jag börja delta i awardsen igen, men jag tror inte att jag kommer ta tag i de som "ligger" just nu. Men man vet ju aldrig.

Fortsätt inpireras av mina verk, och fortsätta hålla handarbetet vid liv! Puss på er alla!

2 kommentarer:

Frualbertsson sa...

Jag tycker du gör helt rätt, ta åt dig av äran och var glad att du är en inspiration, och bry dig inte mer. Själv har jag bestämt att från och med nu ha en awardfri blogg. Det är ju kul att få men det tar tid och ork att skicka vidare osv.
Det roligaste som finns tycker jag är att få kommentarer, så man ser att folk verkligen läser hihi
Ha det gott,

Anonym sa...

Hej! Jag är en tjej i ganska samma ålder som du, jag har ingen blogg själv, och jag är ganska ny i cyberrymden i övrigt. Jag vill bara säga att du har blivit en av mina favoriter bland "virkbloggarna" och ska säga också att du strålar ut en massa kärlek och en hel massa inspiration till en som har svårt att komma på saker själv! Du är underbar! Kram Helena (helenadahlbom@hotmail.com)