Stora planer

Nu har jag stora planer att berätta om. Egentligen är det väl ingen nyhet, men nu har jag bestämt mig för att sluta tvivla på mig själv. På köksbordet ligger för tillfället en enorm, nåväl allt är ju relativt, hög med papper. Dessa papper innehåller runt 17 mönster som jag själv konstruerat. En del har synts på bloggen, en del är helt nya och en del ligger/har legat som gratismönster här redan men jag har valt att ta med dem ändå för att känna att samlingen är rätt "komplett". Sackboy och den där vita Sam and Max-kaninen har jag inte tagit med, eftersom de är egna varumärken eller vad man ska säga. Jag tror inte att jag får ta med dem helt enkelt, inte för min egen vinnings skull, enligt lagen. Och inte vill jag hamna på fel sida av lagen heller. En dag kanske jag väljer att "gå ut" med mönsterna här på bloggen, men det är inte aktuellt i dagsläget. Jag vet inte ens om det är okej enligt lagen, att gratis lägga ut ett mönster på såna figurer.

Som sagt, cirka 17 mönster handlar det om och det är många godbitar. Jag har fått några mönster provvirkade av finfina tjejer som jag umgås med via nätet, och de har mottagit figurerna med glädje.

Just nu vet jag inte exakt hur jag kommer att sälja mönsterna. Antingen i bokform via Vulkan, eller som ett tryckt häfte här via bloggen. En snäll dam från stickcaféet har jobbat på tryckeri/kopierarfirma och hon skulle kolla upp där hur mycket det skulle kosta att göra häften. Jag vet inte heller exakt när jag kommer få allt klart, men jag skulle vilja påstå att innehållet är i princip helt klart och korrläst och jag hoppas få ut mönsterna väldigt snart. Jag har gett mina provvirkare tillstånd att visa figurerna de testat, på sina bloggar och stöter du på någon som provvirkat hoppas jag att du istället för att låna idén väntar på att just mitt mönster kommer ut :-)

Det var väl inte så mycket nytt i inlägget nä, men jag ville informera alla som stöttat och uppmuntrat mig om att det verkligen är på gång nu! Det ska ske, och jag hoppas att ni tar emot mönstersamlingen med öppna armar.

Kram på er
Petra/ crochetra

12 kommentarer:

Sunna sa...

Jag ser fram emot din bok och jag lägger min beställning här och nu för självklart är jag intresserad, Grattis till ditt beslut

Anonym sa...

Längtar till din bok/häfte kommer ut.Hör av mig när den kommer.
/ Kerstin

Sandra -Vildkatten sa...

Åhhhh även om jag inte kan virka så gör du ju helt underbara skapelser så det kanske är värt att lära sig bara för att kunna göra mönstrena i häftet/boken.

Stora lyckönskningar!!

Garn och gott sa...

HÄRLIGT att du känner att du orkar ta tag i din dröm! Tips: har du sett förlaget Books on demand, jag tycker det nästan verkar vara bättre att ge ut en bok via dom än via Vulcan.

Crochetra sa...

Garn och gott
Det hade jag faktiskt missat! Tack för tipset, ska kolla det ikväll när minst en unge sover.

Elisabeth sa...

Detta ser jag fram emot.. Måste se till att jag inte missar ett ex av boken/häftet..
Kram och lycka till

Denice sa...

Åh, vad det är spännande! Längtar efter att få se alla figurer och mönster, lätt värt att betala för! Kramar!

Anonym sa...

Den boken vill jag gärna ha!

Maria O sa...

Hurra! Vad jag blir glad!

ÄNGLASTINA sa...

Kul att gör slag i saken. Kommer helt klart att köpa bok/häfte.
Många säljer sina mönster på etsy.com, men vet inte hur det lönar sig. Lycka till

Pysselkiisen sa...

Hej vännen! Du har en award att hämta på min blogg!

Anonym sa...

Ett BRA beslut. Kör på bara! Det är klart att du ska uppfylla din dröm! Mvh Petra fr Luleå