Sugen på en sneakpeak?

Jag vill vara lite småhemlig med vad som finns med i min mönstersamling, så jag avslöjar inte alla figurer på en gång. Det jag kan avslöja är att 2,5 mönster redan finns/har funnits på bloggen. Av resten är fem st helt nya, två har skymtats lite smått, och resten har jag visat bilder på.

Dagens sneakpeak är *trumvirvel*

En bil och en husvagn.


Hälften snigel, hälften larv: Snarv, med eller utan tentakler


Kumquat och SweetieNu tänker du kanske att bilen och husvagnen är snott från Virkverkets fantastiska sida. Så är inte fallet. Under 2007-2008 virkade jag några bilar efter eget huvud, och från det mönstret utvecklades bilen till det den är nu. Husvagnen virkade jag innan hon publicera inlägget med sin husvagn, och det har jag ett par stycken som kan intyga om det skulle behövas ;-) Och det här skriver jag enbart för att inte bli anklagad att sno mönster när jag själv skrivit inlägg om att mönstertjuvar irriterar mig.

6 kommentarer:

Geisli18 sa...

Älskar husvagnen och bilen :)

hattalahutta sa...

Ooh, de snarvene er fantastiske! Går det an å bestille mønstersamlingen din til Norge, tror du?

mollabolla sa...

Bilen och husvagnen är fantastiskt söta!

Crochetra sa...

Hattalahutta
Jag vet inte hur det funkar till Norge, om Vulkan skickar utomlands. Men eftersom jag köper en av deras tjänster kommer jag att få 12 ex hem till mig, så då kan du få köpa en av dem.

Bilen och husvagnen är en av mina stora all time favourites! De går att koppla isär med hjälp av en karbinhake dessutom.

Frida Loppan sa...

Snarvarna var ju för söta och bilen och husvagnen coola. Ska bli kul att se hela mönstersamlingen...

Frualbertsson sa...

Bilen med husvagnen är ursnygg! Perfekt till galna campare, inte bara småkillar :-)

Föresten kul att ha fått hedersbenämningen "handarbetsskadad" haha

Kram
Susanne