Min bok finns ute NU!


Nu finns min bok uppe på Vulkans shop! Den finns som pocket (jag vet, inte världens bästa format) och som e-bok om man hellre vill ha det.

Klicka HÄR
för att komma till sidan!

Jag är livrädd för hur den ska tas emot av er, om ni har kommentarer så tänk på min depression som jag inte hämtat mig från ;-)

14 kommentarer:

☆ Virkaholic ☆ sa...

Länkat :-D

Pia sa...

Har nu köpt den som e-bok, kommer fortare då. Underbarar mönster, tittade snabbt igenom, men där fanns flera som jag ska virka i sommar. Så nu ska jag lägga upp lager på olika garner som jag ska virka av. tack =O)

Crochetra sa...

Pia
Hoppas du blir nöjd :-) Och tack själv förstås, är det nåt problem så mailar du bara.

Tack Virkaholic :D

Landsvägsungar sa...

Grattis till boken, smart med e-bok, blir nog ett köp snart till semestern när jag har litemer tid.

zαnуα ♥ sa...

Nu har jag köpt den =D Beställde den som E-bok (jag är så otålig att jag ville ju ha den med en gång ;) ), dessutom är det enkelt att skriva ut den i det format man vill ha. Den är toppen! Sluta bums att oroa dig, boken är underbar =)
*kram*

Nettan sa...

Oh! Beslutsvånda!! Alltså jag SKA köpa din bok, men ska jag köpa den som bok eller e-bok???
(Super-snabb leverans å ena sidan, men jag ääääälskar att bläddra i böcker å andra sidan....)
Äsch, det får bli bok så jag kan bläddra i den liggande i solsängen på min nya altan i sommar =)

Kram!

Clemme/Trine sa...

Har skyndt mig og bestilt en e-bog, fik dog ingen bekræftelse på købet, så venter spændt på at se, om ordren er gået igennem :)

zαnуα ♥ sa...

Så många fina mönster, jag är sugen på att göra allihop =))
Får man komma med ett litet önskemål? Det hade varit så toppenbra om du kunde skriva efter varven hur många maskor det skall vara =) Kanske är det bara nybörjarjag som tycker det är bra, bara en liten tanke ifrån mig. tusen tack för den roliga boken, den kommer ge många timmars virkglädje =)

Made in Hstd sa...

Lycka till med försäljningen! Jag tror att det kommer att gå jättebra!

Geisli18 sa...

Kommer boken finnas att köpa någon annanstans..?? adlibris typ?

Crochetra sa...

zanya
Ja, det hade jag också gillat. Det var utrymmet som förstörde :( På många ställen fick det inte plats på raden, och då valde jag att inte ha det alls. Eller, på några ställen står det, där det är lättast att göra fel.

Jag hoppas du får ihop det, annars är du hjärtligt välkommen med frågor! Och för att "trösta" lite, så är det ingen bra nybörjarbok, men jag hoppas den blir uppskattad ändå.

Crochetra sa...

Geisli
Tanken är att den ska finnas på Bokus, Adlibris och Libris. Jag vet inte när det blir så dock. Jag kommer att köpa den tjänsten, och jag har inte fått bekräftelse på beställningen. Sen vet jag inte hur lång tid det tar innan den blir sökbar där.

zαnуα ♥ sa...

Ingen fara, det ordnar sig alltid =) Mönstrena är enkla att förstå så det går säkert bra iallafall =) Bara jag som är lite lat ibland :P

Maria O sa...

Grattis!!! Ska vänta på systern som ska hjälpa mig att shoppa digitalt. Är supernyfiken!