Söt, sötare, sötast

Är den här väskan. Jag virkade den för två år sen, och efter det har den bara legat i en låda för att jag inte orkat sy ett foder. Men fatta att jag sydde ett idag, och det blev helt ok! Helt galet. Och väskan är så förbannat snygg att jag inte vet var jag ska bli av. Jag virkade den med inspiration av Starling handbag men det var innan mönstret fanns tillgängligt. Nu när det finns är jag sugen på att virka en "riktig" Starling, för de är så himla snygga.

Det är futuregirl som ligger bakom Starling, och hon har flera olika varianter på väskan på sin blogg. Hon har dessutom kanonbra tutorials på hur man syr ett foder och på hur man syr fast fodret i väskan.

Eftersom jag använt flera färger och gjort väskan randig, så hade jag en ful skarv vid färgbytena. Detta löste jag redan för två år sen, genom att snöra ett snyggt band på sidan. Det är fortfarande lika snyggt måste jag säga.

6 kommentarer:

Geisli18 sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Geisli18 sa...

UNDERBAR :)

Ginas stickverkstad sa...

Supersnygg!!!
Gina

Pixi sa...

Ursnygg och sjalen med=)

joannabapari sa...

tack tack tack tack tack tack ;) för att du la upp länken till väskan. såg den på din blogg för ett tag sen och tyckte den var så himla snygg.

futuregirl sa...

It's so cute! It makes me think of ballerinas. :)