Beställning på igelkott och raggartärningar - DONE

Ett kort inlägg idag, bara för att visa att jag fortfarande virkar. Min lillebror har legat på sjukhus en vecka, och är väl inte i toppform, så mycket av min tid har gått till att besöka honom på sjukan och bara tänka på honom när jag varit hemma. Inspirationen har väl varit rätt dålig, men då är det tur att man har befintliga mönster att jobba med :D

Mickes chef har nyligen blivit pappa till en liten tös, och jag tjatade mig till att vi skulle ge flickan nåt litet. Micke bestämde vad, och jag virkade. Och det blev en liten igelkott (Hedvig, som finns i min bok). Jag skippade fötter och öron, för att slippa smådelar som kan lossna. Ögonen är ett gränsfall, eftersom jag inte kan garantera att de sitter fast.


Och när jag var i Skåne förra veckan (jag har säkert inte nämnt det, men jag var där hur som helst, för att besöka familjen och umgås med min sjuka lillebror). Väl i Skåne fick jag en beställning på raggartärningar i rosa och svart, och den beställningen avslutade jag för en liten stund sedan.

5 kommentarer:

ÄNGLASTINA sa...

Det blev ju en jättefin igelkott-
flicka. Tärningarna är häftiga.

zαnуα ♥ sa...

Kanonfint som vanligt =) Tärningarna är supertuffa =)
Hoppas din lillebror snart kryar på sig
*kram*

Sunna sa...

vilken sötnos till pigge

Luna D Sign sa...

Åh vilken gullig kotte!!!
kram malin

elin.lizzie@hotmail.com sa...

hejsan , kan jag få mönster på nyckelring tärningarna ? :)