Mina nya sko

Eftersom mina toksnygga och toksköna UGG är inne på sista versen, och eftersom jag inte riktigt har lust att köpa nya för 1800 kr, så fick jag idén att köpa en billig UGGkopia och sticka överdrag till dem. Sagt och gjort, första överdraget är klart. Skorna kostade 230 kr, och garnet 90 kr och det är klart billigare än riktiga UGG. Kanske inte lika snygga, men helt ok.

Överdraget är stickat i Drops Nepal, på stickor 4,5 mm. Mönstret är mitt eget, och om nån vill ha det och om jag lyckas göra det förståeligt så kan jag lägga upp mönstret i bloggen. Just nu behöver jag ett överdrag till, två svarta knappar och en till Hello Kittyknapp. jag gillade verkligen den rosa knappen längst ner, och då satte jag först bara dit den för att jag skulle se hur överdraget satt på skon. Men Hello Kitty får minsann sitta kvar :-D

6 kommentarer:

ewa sa...

Åh va fint! Vart har du hittat kopian?

Crochetra sa...

Ewa
I en affär som heter Andiamo, i Haninge centrum. Din sko har också kopior, för 299 tror jag det var. Helt okej, men UGG är så mycket skönare. Jag kanske lyxar till det med en ullsula ;-)

Sunna sa...

gjorde misstaget att köpa mig ett par såna ugg förra vintern och det var de värsta skor jag haft, tur det är olika

Kraxpelax sa...

Nu har den politiskt-mediala överklassen och den organiserade brottsligheten gjort gemensam sak motSverigedemokraterna. Demokratin är hotad. Då kan jag omöjligt tiga. Det är en medborgerlig PLIKT nu för alla oss som GILLAR OLIKA att slå till mot den falska vänsterns diktatursträvanden.

Samtidigt känner jag mig skyldig att sprida ljus över det verkliga HIV-läget i vårt land.

Vidare instiftar jag den ultimata religionen, den "metakatolska kristosatanismen".

Denna sida upp!

Anonym sa...

Hej! Jag gjorde som du, jag köpte kopia av de riktiga UGG. Så jag är jättetacksam för om du lägger ut mönstret på det där svarta fodralet du stickade. Då kanske jag kan försöka mej på att sticka såna jag också... Hoppas du har en härlig dag... Hälsningar kisse70@yahoo.se

Christina sa...

Verkligen smart. :) Gillar inte Uggs, men det där blev ju riktigt snyggt. :)