Här ska limmas!

Förra julen köpte vi lite julpyssel på Panduro, och i kiten fanns en liten tub med lim. Det limmet var skitbra, just för att pipen var så liten så det kom inte ett halvt ton lim som det alltid gör när jag ger mig på Karlssons klister. I flera månader efter det tjatade jag om det limmet (ja, helt fakking ärligt alltså). Jag var på riktigt ledsen när mina små tuber från julkiten var tomma, och tjurade om att man borde kunna köpa såna småtuber i butiken. Om jag hade ansträngt mig och kanske tittat i butiken istället för anta saker, så hade jag sluppit tjura. Igår var jag i stan och skulle handla lite smått till min workshop på Handlaget, och då såg jag att man faktiskt kan köpa just det limmet i småtuber. Och i flerpack dessutom! Jag tog ett paket direkt, och funderade på om jag skulle ta två när jag ändå var där. Men jag hejdade mig, så mycket limmar jag faktiskt inte. Än. Jag kanske skulle kunna limma mer bara för att jag gillar limmet?

6 kommentarer:

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Haha ;)

Pysselkiisen sa...

Meh! Har letat efter något sådant jue och så ligger närmaste Panduro 10 mil bort!! Handla på webben med minsta ordervärde på 190:- känns ju inte heller lockande :(

LadyNight sa...

Bästa limmet! Har också en packe med flera stycken och de är ju så bra att ha...till allt! :P

/LadyNight
http://pysselstund.blogspot.com

Denice sa...

Jag älskar också det där limmet, köpte några tuber till barnkalaset då vi hade pyssel.Använder det till typ allt - om jag inte tar allroundlimmet till större grejer. Du och vi andra som kommenterar här får nog stå ut med att ses som stora pysslare som kan ägna denna tid åt LIM :-)

Anonym sa...

ahahahahahahahaha, det där låter precis som jag. är oxå sådan som gnäller om en sak, tjura osv :) kul att vi är fler.
måste bara säga: ÄLSKAR DIN BLOGG

/ många kramar, fortsätt i samma stil ,Joannna i sthlm

Musqot sa...

hihi vad bra att du hittade det! Jag är oxå på jakt efter lim, kanske blir ett likadant;)
//Musqot