Min semester i bilder

Jag var då på Teneriffa hela förra veckan, och jag kan avslöja att jag haft det varmt och gott! Här kommer några bilder från semestern.

Bland annat åkte vi på båtutflykt med en glasbottnad båt. Meningen med utflykten var att titta på delfiner och valar i Atlanten, och det var en fantastisk utflykt! Delfiner har man ju sett förut, men att se dem i det vilda var otroligt. Och valarna ska vi inte tala om! Tyvärr var de svåra att fotografera, men här har vi en av delfinerna.

Och en av valarna


En annan utflykt bar av till Loro Parque. Där kunde man bland annat se
pingviner

Sjölejon

Sengångare (alltså, det är ett skithäftigt djur! Jag såg ett program innan, och sengångare har tydligen knappt några muskler alls. Och de är så långsamma att det lätt växer mossa i pälsen på dem)

Och så späckhuggare. Också en av mina favoriter.


Kort sagt kan jag säga att Loro Parque är ett måste om man åker till Teneriffa. Valutflykten likaså, iaf om man är så fascinerad av valar som jag är. En av mina högsta drömmar är att få se en blåval, fatta va coolt! Jag har insett att jag i mitt förra liv var pirat, och att jag i nästa liv vill vara antingen en blåval eller en sengångare. That's it liksom, det bara är så.

Och så kommer här lite blandade bilder från hotellet och dess omgivning.


11 kommentarer:

Manduzana stickar sa...

Det ser ut som att du har haft en härlig semester :)

Sara sa...

Häftig semester!
Jag är också tokig i valar och min dröm gick i uppfyllelse när jag var på Azorerna för några år sedan. Då åkte vi ut med båt och fick se blåvalar, delfiner m.m. Det var riktigt häftigt! En annan dröm är att åka till Nordnorge och åka på späckhuggarsafari! Hade varit grymt coolt!

MiniZillen sa...

Åh, va härliga bilder! Ser jätteskönt ut ju!

Isfrun sa...

Härliga bilder....blir lite avis, vill ju också åka till varmare breddgrader, men jag är glad för din skull :)

Kram Sari

Nettan sa...

Vilka härliga bilder, vilken härlig semester. Det ser ut att vara väldigt långt bort från snöskottningen jag själv höll på med förra veckan... =)

Sunna sa...

vilka fina bilder, verkar ha varit en lyckad semester

iza sa...

fina bilder, kul semester :)halsningar fran Polen :)

Jenny sa...

Härliga bilder. Man blir sugen att själv åka utomlands då man ser dem. :)

Lisen sa...

Hejsan! Åh så mysigt det såg ut på bilderna!!
Jag har nyligen virkat ett kakmonster och lagt upp ett par bilder på min blogg, har inte riktigt identifierat hur man lägger upp länkar än men man kanske bara ska skriva adressen som syns i adressfältet? Iaf så kan du kika på min blogg: http://flisanspysselochlitetill.blogspot.com/

Eva sa...

Wow ! Vist är det häftigt med valarna,var nu ut till Gomera oxå
en ö där dom har visselspråket,då kan man få se allehanda "fiskar"
Ön Gomera är lite som Norge väldigt kuperat,antar att det var därför nån uppfann visselspråket mellan byarna (Hus/skjul).

Lina sa...

Hej! Jag har också varit på Loro Parque, och det är otroligt fint!!Det var nog den bästa semestern någonsin, det var bara jag och min man, innan vi skaffade barn, även om det hade varit en perfekt familjesemester! Men vi bodde på ett lugnt hotell och bara gick omkring och njöt, vi missade tyvärr båtturen, men jag glömmer aldrig späckhuggarna! MVH/Lina