Onödigt vetande

I tisdags var vi på ultraljud för att se hur bebisen i magen har det. Bebisen går sen länge under namnet Bob, det har den gjort sen vi fick veta att jag var gravid. Så min kära mor som kanske kikar här nån gång behöver inte stirra upp sig, för jag tänker inte säga vad det är för kön på Bob. Hur som helst, Bob har det bra och ligger som en korv så långt ner i magen det bara går utan att ramla ut och så här såg det ut i tisdags.Bob har redan fått en vagn. Vi bestämde oss för länge sen att det skulle bli en Bugaboo den här gången eftersom vi ofta ångrat att vi inte köpte en när vi väntade Algot. Jag ville dessutom ha en vagn som inte knäcker ryggen på mig helt i trappen, utifall att vi inte skulle hitta en större lägenhet som kanske ligger på bottenplan. I alla fall hittade vi en vagn till vettigt pris, begagnat förstås för lite snål är jag, och vi köpte den för nån vecka sen. Den var grå-röd när vi köpte den, men den röda färgen tilltalade varken mig eller Micke så vi har bytt färg och numera är den blå. Den blå färgen var också bestämd sedan länge, eftersom den är helt klart snyggast. Här är den iaf, the waggon. Och jag vet att barnvagn inte heter waggon på engelska, men ibland får man vara lite tuff också.

5 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Vilket fint litet frö. Och jättefin vagn. Jag har ju inga egna barn men efter att ha varit babysångsfröken i ett och ett halvt år så börjar jag få koll på de olika märkena:-) Den blå färgen är jättefin.

När är det den lille/lilla ska komma ut?

Hoppas du har en trevlig kväll/ Veronica

Jenny sa...

Så fin liten Bob och underbar blå färg på bugaboon! Jag har också en Bugga, helt klart bästa vagnen.

Åh vad synd att jag inte bor närmare dig annars hade jag gärna fyndat lite tyger. Hojta till om du vill byta tyg mot något sytt plagg (även om jag inte är världsbäst på sömnad heller).

Daddis sa...

Riktigt snygg färg på vagnen!

Cupcakes & Hoyas sa...

Vilken härlig bild, jag hoppas att ni alla har det bra! =)
Kram Ylva

Viktoria sa...

Åh jag visste inte att du väntar barn :o) Vad kul. GRATTIS! ^^