Jag och (garn)reaJag tror att jag beklagade mig för nåt inlägg sedan, över att mitt gröna garn till adventskalendern var slut. Och det vita fluffgarnet med för den delen. I veckan var jag och köpte mer, alla delar till kalendern är klara och jag ska bara montera den på väggen. Men. Som sagt, så var jag i garnaffären och hade bestämt mig för att bara köpa garnet till kalendern. Men så var det rea på Marks & Kattens ekobomull, ett garn jag fullkomligt älskar. Många av mina dålls (som Einar till exempel) är virkade i ekobomull, andra är virkade i en salig blandning av lika tjocka (eller tunna om man så vill) garner. Ekobomullen har en perfekt hudfärgad variant, och då köpte jag ett sånt nystan nu nr jag var i affären. Men man kan ju inte bara ta en. Alltså tog jag en till, och en till. Till slut hade jag sex olika färger, ett nystan av varje. Plus att jag "råkade" köpa mer garn till mina julgranskulor.

Jag fattar inte. Rea på skor och kläder, det kan jag gå förbi utan att ens tänka tanken att köpa. Men garnrea, då är det nåt inom mig som tänder till och jag måste ha. Och då menar jag måste. Det är som ett beroende. Folk snackar om att vara sockerberoende, kaffeberoende och jag vet vad. Men det är bra mycket värre att vara garnberoende (Och det sagt med en stoooor nypa humor, så skäll inte på mig nu)!

2 kommentarer:

Anna sa...

Jag är precis likadan! Garn och godis, där finns det ingen hejd! Skulle köpa ETT nystan Safran eftersom den angivna mängden i mönstret inte räckte. Jag kom ut med ett nystan Safran, två nystan Fritidsgarn och ett nystan Fame Trend. Och eftersom Nissegarn är så billigt, men väldigt trevligt som utfyllnad när jag stickar restgarnsgrejer så fick det bli ett nystan sånt oxå. Totalt skulle summan bli närmare 200 kr (mycket pengar för någon som vänder på varenda krona), men på nåt vis lyckades kassörskan få det till 117 kr! Bara Fame kostade ju 99!

Pixi sa...

jag säger likadant !! E oxå beroende av GARN!! Gör samma sak,det enda som hindrar mej e att jag inte har ett garnskåp..ännu men jobbar på att jag skulle gäran vilja ha ett sådant,kanske i Julklapp!hehe..julkalendernblev jättefin!=)