Virkning på en helt ny nivå

För några veckor gjorde jag nåt som visar hur knäpp jag egentligen är. Jag köpte nyligen en ny mobiltelefon, och valet föll på en HTC Tattoo. Varför? Jag vet faktiskt inte, för jag är inte vidare teknisk och jag har fortfarande problem att fatta vad jag gör med den. Men, Tattoon är så rolig eftersom man kan designa ett eget skal till den. Både fram- och baksida förstås. Och det var det jag gjorde, jag designade ett helt unikt skal. Och det blev så galet bra! Idag hämtade jag ut paketet, efter att ha gått i hela vintermunderingen (termobrallor, tjock jacka mm mm) ner till Ica, i typ 15 cm snö. (Förresten så hatar jag snö, från och med idag)

Nyligen hemkommen, och jag hade inte ens tålamod att äta innan jag tvingade min äkta hälft att byta skal. Hur cool är jag? På en skala från 1 till 10, där 1 är totalt ocool och 10 är oändligt cool.

Fram


Bak


Den som följt min blogg känner förmodligen igen motivet, som finns på bild i det här inlägget. Och ja, det är alltså den första hexagonfilten jag virkade. Coolt som motiv på mobilen, eller hur?

13 kommentarer:

☆ Virkaholic ☆ sa...

Typ 9,5 på coolskalan..

Nä inte alls avundsjuk! *ljuger friskt* Jag får nöja mig med mitt virkade fodral *tjurar*

Drutten sa...

Åh, vad snyggt!!! Själv har jag en tjock-telefon modell äldre... Kan inte pimpas alls :-(
Jag tycker du slår i topp! En 10:a från mig!

Hulda sa...

Häftigt! Håller med Virkaholic...inte alls avundsjuk...;-)

Lilla Si sa...

Shit vad coolt! Vill oxå ha! Får väl skaffa en bättre mobil först kanske?

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Wow va cool ;) Och ingen kan missta telefonen för att vara någon annans än din!

Anonym sa...

Supercool! 10 helt klart! Vill ha, vill ha, vill ha... - ser ut som godis! Säger jag som är en liten pysselsyster ute i den stora vida världen, men utan egen blogg...

ewa sa...

Skitsnygg! Åh du borde göra såna där laminatbrickor med det motivet! På nån blogg nånstans nångång såg jag en tjej som gjorde brickor av laminerat tyg men det borde väl gå att göra av ett foto. Jag beställer en direkt! Lagom till frukostmacka o en temugg, tack!

Jenny sa...

Hur snygg som helst ju!

IA Nyckelpiga sa...

Minst 15!!!!

Sunna sa...

Du är ju en stjärna själv, makalös

Anda: sa...

Ja, det var coolt! :o)

Anonym sa...

Hej!
Den är skitcool, i alla fall en stark 8 på skalan.
Hoppas du får mycke glädje av den:)

Mvh Sara

Pixi sa...

Mycket coolt !!!=)